🎁 Poletna akcija za 60 dnevni paket AminoElite+ koda: AMINO20 >>

0
0

Zakaj so zdrava jetra osnova vibrantnega zdravja?

image2 (2) (1)

Ali ste vedeli, da so zdrava jetra osnova vibrantnega zdravja?

Jetra so eden najpomembnejših organov v našem telesu in opravljajo številne ključne funkcije. Presnavljajo, proizvajajo žolč in skrbijo celo za našo odpornost!

Pa ste se kdaj sploh vprašali, ali skrbite dovolj za njih in ali sploh veste, kako?

Vloga jeter v telesu

Pa kar preglejmo, kaj vse za nas delajo naša jetra.

Presnova: jetra igrajo ključno vlogo pri presnovi ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob. Prav tako so vključena v proizvodnjo in shranjevanje glikogena, ki je glavni vir energije za telo. Pravilna prehrana in uravnotežen vnos hranil so ključni za ohranjanje zdrave presnove.

Proizvodnja žolča: jetra proizvajajo žolč, ki je nujen za prebavo in absorpcijo maščob. Prehranske navade in prehrana, bogata z vlakninami, lahko pri tem pomagajo.

Imunsko delovanje: jetra sodelujejo tudi v imunskem odzivu, saj filtrirajo bakterije in druge mikroorganizme iz krvi. Zdrav življenjski slog lahko skupaj z redno telesno dejavnostjo in uravnoteženo prehrano pomaga pri ohranjanju zdravja jeter.

Sinteza beljakovin: jetra sintetizirajo različne beljakovine, ki so potrebne za normalno delovanje telesa, vključno z beljakovinami, ki sodelujejo pri strjevanju krvi.

Razstrupljanje: jetra so glavni organ za razstrupljanje telesa. Nevtralizirajo in odstranjujejo strupene snovi iz naše krvi. V integrativni medicini poudarjamo pomen prehrane in življenjskega sloga pri podpori te funkcije.

Kaj potrebujemo za razstrupljanje?

Za uspešno razstrupljanje potrebujemo popolno delovanje vseh treh stopenj presnove.

V vodi topne ksenobiotike nevtralizirajo biotransformacijski encimi stopnje I in se zlahka izločijo z blatom, znojem ali urinom. Maščobno topne spojine pa se morajo preoblikovati in postati vodotopne spojine, preden se lahko izločijo. Ta presnovni proces razstrupljanja je sestavljen iz treh stopenj.

Ko se toksini filtrirajo skozi jetra, morajo iti skozi te tri stopnje, za optimalno delovanje vseh treh stopenj pa so potrebna določena hranila. To je pomembno, ker se toksini tako spremenijo in se pretvorijo v oblike, ki so manj strupene ali celo koristne.

Vsaka stopnja zahteva določene vitamine, minerale, antioksidante in druga hranila. Kadar je zastrupljenost večja, potrebujemo več hranil zaradi povečanega števila procesov, ki sodelujejo pri razstrupljanju.

Odkrijte skrivnost celostnega razstrupljanja jeter!

Ali ste vedeli, da vaša jetra, ki opravljajo ključno vlogo pri razstrupljanju telesa, morda ne delujejo optimalno? Preobremenjenost jeter je pogost pojav, a imamo zanj rešitev, ki presega običajne nasvete o prehrani in življenjskem slogu. Cell Renew je naša izjemna formula, ki vsebuje kar 22 skrbno izbranih nutrientov za celostno podporo vašim jetrom.

Celostna podpora vašim jetrom

Cell Renew je oblikovan za pomoč pri vseh treh ključnih fazah metabolnega razstrupljanja jeter in tem omogoča telesu, da ponovno vzpostavi naravno ravnovesje, kar je nujno za dobro počutje.

Če podpirate le eno fazo razstrupljanja jeter, lahko še bolj obremenite svoj organizem s toksičnimi snovmi in ga zastrupljate namesto razstrupljate. Vsaka stopnja zahteva posebna hranila, vitamine, minerale, antioksidante, aminokisline in druge vitalne elemente.

Zaščita in regeneracija vaših celic

Poleg podpore jetrom pa izbrani nutrienti v Cell Renew formuli prinašajo tudi številne druge koristi. Krepijo zdrav živčni sistem, pospešujejo metabolizem, zmanjšujejo vnetja, ščitijo celice pred oksidativnim stresom, podpirajo imunski sistem in zmanjšujejo utrujenost ter izčrpanost. Prav tako prispevajo k zmanjšanju znakov staranja in zmanjšujejo vnetne odzive v telesu.

Najvišja kakovost

Pri Cell Renew se ne igramo s kakovostjo. Naše sestavine so natančno izbrane, brez nepotrebnih dodatkov in izdelane v Sloveniji pod najstrožjimi GMP in ISO standardi. Vsak izdelek je neodvisno testiran, da zagotavljamo najvišjo kakovost.

Podpora holistične znanosti

Za vas združujemo najnovejše znanstvene raziskave s preverjenimi holističnimi praksami. Vaše zdravje je naša skrb, zato želimo zagotoviti najboljše rezultate in varnost.

Najboljše razmerje cena – kakovost.

Vemo, da je vaše zdravje neprecenljivo. Zato vam zagotavljamo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Zaslužite le najboljše!

Odkrijte skrivnost celostnega razstrupljanja jeter z Cell Renew in si zagotovite zdrava, vitalna jetra ter celotno telo. Vaše dobro počutje si zasluži najboljše!