🎁 Poletna akcija za 60 dnevni paket AminoElite+ koda: AMINO20 >>

0
0

Kako podpreti svoje telo med prazniki?

DALL·E 2023-12-07 22.31.16 - An extra realistic and inviting blog header image for a health and wellness blog, without any text. The scene shows a smiling, healthy couple enjoying

Praznično obdobje prinaša obilje hrane, pijače in veselja, vendar pa lahko posledice
vseh teh radosti občutijo naša jetra, preko njih pa mi. 

Obremenitev s težko prebavljivo hrano, sladkorjem, prekomernim uživanjem alkohola in drugih toksinov lahko negativno vpliva na delovanje naših jeter, ključnega organa našega zdravja.

Kako se telo odzove, ko so jetra preobremenjena?

In še pomembnejše vprašanje, kako jim lahko ponudimo potrebno podporo?

Kako se telo odzove, ko so jetra preobremenjena?​

Kadar so jetra preobremenjena, se to lahko kaže na različne načine, saj so vpletena v mnoge ključne funkcije telesa.

  1. Utrujenost in slabost: Eden od prvih simptomov preobremenjenih jeter je splošna utrujenost in občutek slabosti. To je posledica zmanjšane sposobnosti jeter za pretvorbo hranil v energijo in učinkovitega odstranjevanja toksinov iz krvi.
  2. Prebavne težave: Jetra proizvajajo žolč, ki je ključen za prebavo maščob. Kadar so jetra preobremenjena, lahko to vpliva na proizvodnjo žolča, kar vodi do prebavnih težav, kot so napenjanje, zaprtje ali driska.
  3. Spremembe na koži: Jetra igrajo pomembno vlogo pri čiščenju krvi in proizvodnji določenih aminokislin. Kadar so obremenjena, se lahko pojavijo kožni simptomi, kot so: izpuščaji, srbečica, akne in celo ekcemi. 
  4. Hormonsko neravnovesje: Jetra so odgovorna za uravnavanje hormonov. Kadar so preobremenjena, lahko pride do hormonskega neravnovesja, kar lahko vpliva na različne telesne funkcije, vključno z menstrualnim ciklusom pri ženskah.
  5. Povečano tveganje za vnetja in okužbe: Zaradi svoje vloge v imunskem sistemu lahko preobremenjena jetra povečajo tveganje za vnetja in okužbe.
  6. Kopičenje toksinov: Ena ključnih funkcij jeter je razstrupljanje telesa. Ko so jetra preobremenjena, se toksini ne odstranijo učinkovito, kar lahko vodi do njihovega kopičenja v telesu in različnih zdravstvenih težav.

Pomembnost podpore jetrom

Jetra so osrednji organ v človeškem telesu, ki igrajo ključno vlogo pri več vitalnih procesih. Opravljajo bistvene presnovne funkcije, kot je razgradnja hranil iz hrane, ki se nato pretvorijo v energijo, ključne vitamine in minerale. 

Jetra so tudi odgovorna za proizvodnjo žolča, ki je bistven za prebavo in absorpcijo maščob. Poleg tega igrajo pomembno vlogo v imunskem sistemu.

Jetra so prav tako ključna za sintezo številnih beljakovin, vključno z albuminom in koagulacijskimi faktorji, ki so nujni za vzdrževanje ravnotežja tekočin in strjevanje krvi. 

Vemo, da je ena izmed najpomembnejših funkcij jeter razstrupljanje, kjer igrajo ključno vlogo pri nevtralizaciji in odstranjevanju metabolitov, strupov in drugih odpadnih snovi iz telesa, kar je ključnega pomena za ohranjanje zdravja.

Za optimalno delovanje jeter je pomembna uravnotežena in zdrava prehrana, najbolje ekološke kakovosti brez nepotrebnih toksinov. Ne smemo pozabiti tudi na hidracijo. Na dan je podporno popiti vsaj osem kozarcev čiste vode. 

Prav tako je za zdravje jeter pomembno tudi čisto okolje v katerem živimo, kar je včasih v popolnosti težko doseči. Prav zaradi tega je v času večjih obremenitev smotrno poleg zdrave prehrane dodatno podpreti telo z naravnimi nutrienti v obliki prehranskih dopolnil.

Brez ustrezne podpore se jetra zelo težko spopadajo s prekomernimi obremenitvami, kar lahko dolgoročno negativno vpliva na naše zdravje.

Da bi zagotovili, da vaša jetra učinkovito opravljajo svoje funkcije, imamo za vas
pomoč. Predstavljamo vam naš paket le dveh izdelkov za zaščito, razstrupljanje in
podporo jetrom. 

Naša izdelka, Cell Renew in BindTox, sta razvita na osnovi najnovejših znanstvenih raziskav in strokovnega znanja. Namenjena sta zagotavljanju celovite rešitve za podporo, obnovo jeter in absorbcijo toksinov.

Cell Renew: Ta inovativna formula je zasnovana za podporo vseh faz razstrupljanja, zaščito in obnovo jetrnih celic ter spodbujanje njihovega zdravja. S pomočjo naravnih sestavin omogoča jetrom, da se regenerirajo in obnovijo, kar je ključno za ohranjanje optimalnega delovanja.

BindTox: To je učinkovito sredstvo za absorbcijo toksinov, ki pomaga odstranjevanju le teh iz prebavnega trakta. Zaradi optimalne kombinacije treh vezalcev ima večji spekter absorbcije toksinov, kar je ključno v obdobju prekomernega uživanja alkohola in drugih toksinov v hrani.

Učinkovita podpora med prazniki​

Z našim paketom tako ponujamo celovito rešitev, ki ne le, da ščiti jetra med
prazničnim obdobjem, temveč tudi spodbuja njihovo obnovo in dolgoročno zdravje.

Praznujte zdravo in z veseljem! Ne dovolite, da praznični presežki negativno vplivajo na vaše zdravje.

Za več informacij kliknite spodaj: TUKAJ