akademija-barvan
Trenutni status
Ni vpisan
Cena
147,00 €
Začnite z delom

Pozdravljeni!

Dobrodošli na tečaju “Metamorfoza vitalnosti v 21 dneh”.

Čestitamo vam za odločitev, da prevzamete aktivno vlogo pri skrbi za svoje zdravje, vitalnost in dobro počutje. 

Odločitev za pridružitev temu e-izobraževanju pomeni pomemben korak na vaši poti do razumevanja, kako lahko s znanjem, tehnikami, pravilno prehrano in nutrienti optimalno vplivamo na svoje zdravje, vitalnosti ter procese staranja. Ta izobraževalni paket je plod obsežnih raziskav in dragocenih praktičnih izkušenj dr. Tine Prodnik.

Veselimo se, da bomo skupaj raziskovali, se učili in rasli.

Ekipa Vibrant Longevity

21-dnevni tečaj prične v živo 29. 5. 2024, z nakupom vstopnice v predprodaji pa ste si zagotovili svoje mesto po dodatno znižani ceni. 

Nekaj dni pred tečajem vam pošljemo navodila, dostope in ves potreben material na vaš elektronski naslov in lahko boste pričeli z osvajanjem novega znanja.

Do takrat pa lepo vabljeni, da si ogledate ostalo ponudbo naših tečajev in izdelkov.

Pomembno opozorilo

Nasveti in priporočila niso nadomestilo za profesionalno medicinsko mnenje. Avtorji, podjetje in distributerji tega sklopa izobraževanja izrecno zavračajo vsako odgovornost za izgubo ali tveganje, bodisi osebno ali drugače, ki bi lahko nastalo kot posledica uporabe katerekoli tehnike, recepta ali priporočila, predstavljenega v tem izobraževanju. V primeru zdravstvenih izzivov, akutnih stanj ali potrebe po zdravniškem nasvetu je ključno, da se obrnete na svojega osebnega zdravnika. Priporočamo tudi, da pred večjimi spremembami v prehrani ali življenjskem slogu pridobite mnenje svojega zdravnika ali specialista.