akademija-barvan
Trenutni status
Ni vpisan
Cena
147,00 €
Začnite z delom

Pozdravljeni!

Dobrodošli na tečaju Metamorfoza vitalnosti!

Čestitamo vam za odločitev, da prevzamete aktivno vlogo pri skrbi za svoje zdravje, vitalnost in dobro počutje. 

Pomembno opozorilo

Nasveti in priporočila niso nadomestilo za profesionalno medicinsko mnenje. Avtorji, podjetje in distributerji tega sklopa izobraževanja izrecno zavračajo vsako odgovornost za izgubo ali tveganje, bodisi osebno ali drugače, ki bi lahko nastalo kot posledica uporabe katerekoli tehnike, recepta ali priporočila, predstavljenega v tem izobraževanju. V primeru zdravstvenih izzivov, akutnih stanj ali potrebe po zdravniškem nasvetu je ključno, da se obrnete na svojega osebnega zdravnika. Priporočamo tudi, da pred večjimi spremembami v prehrani ali življenjskem slogu pridobite mnenje svojega zdravnika ali specialista.

Vaš naslednji korak

Hvaležni smo za vaše spoštovanje truda, avtorske lastnine in dela, vloženega v pripravo teh gradiv, ki so namenjena izključno osebnemu izobraževanju.

S klikom na gumb “Strinjam se” se obvezujete, da boste naše materiale obravnavali s spoštovanjem, ki si ga zaslužijo. To pomeni, da jih ne boste neupravičeno delili, prodajali ali uporabljali v komercialne namene brez našega soglasja. 

Veselimo se, da bomo skupaj raziskovali, se učili in rastli.

Ekipa Vibrant Longevity