akademija-barvan
Trenutni status
Ni vpisan
Cena
39,00 €
Začnite z delom

Pozdravljeni!

Dobrodošli na izobraževanju “Uvod v geroznanost: Obvladajte molekularne in biološke vzroke staranja”.

Čestitamo vam za odločitev, da prevzamete aktivno vlogo pri skrbi za svoje zdravje, vitalnost in dobro počutje. 

Vaša izbira, da se pridružite temu izobraževanju, je pomemben korak na poti k odkrivanju in razumevanju, kako lahko optimalno vplivamo na proces staranja. Izobraževanje je rezultat obsežnih raziskav in praktičnih izkušenj dr. Tine Prodnik.

Pomembno opozorilo

Nasveti in priporočila niso nadomestilo osebnega zdravniškega posveta. Avtorji, podjetje in distributerji tega izobraževanja izrecno zavračajo vsako odgovornost za izgubo ali tveganje, bodisi osebno ali drugače, ki bi lahko nastalo kot posledica uporabe katerekoli tehnike, recepta ali priporočila, predstavljenega v tem izobraževanju. V primeru zdravstvenih izzivov, akutnih stanj ali potrebe po zdravniškem nasvetu je ključno, da se obrnete na svojega osebnega zdravnika. Priporočamo tudi, da pred večjimi spremembami v prehrani ali življenjskem slogu pridobite mnenje svojega zdravnika ali specialista.

Vaš naslednji korak

Hvaležni smo za vaše spoštovanje truda, avtorske lastnine in dela, vloženega v pripravo teh gradiv, ki so namenjena izključno vašemu učinkovitemu izvajanju izobraževanja. Vsebine so namenjene le za vašo osebno uporabo!

S klikom na gumb “Strinjam se” se obvezujete, da boste naše materiale obravnavali s spoštovanjem, ki si ga zaslužijo. To pomeni, da jih ne boste neupravičeno delili, prodajali ali uporabljali v komercialne namene brez našega izrecnega soglasja. Po tem koraku boste imeli dostop do navodil in izobraževanja.

Veselimo se, da bomo skupaj raziskovali, se učili in rastli.

Ekipa Vibrant Longevity