Molekularni biološki vzroki staranja - Vibrant Longevity

🎁BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 € >>

0
Trenutni status
Ni vpisan
Cena
69,00 €
Get Started

Pozdravljeni!

Dobrodošli v spletnem tečaju Odkrijte molekularne in biološke vzroke staranja.

Čestitamo vam za ta korak, da vzamete zdravje, vitalnost in dobro počutje v svoje roke. 

Vse vsebine, ki jih najdete v okviru spletnega tečaja: Odkrijte molekularne in biološke vzroke staranja, so izključno za vašo osebno uporabo.

Z klikom na spodnji gumb potrjujete, da brez dovoljenja avtorjev ne podarjate delite, objavljate, uporabljate na spletnem mestu ali v glasilih ali prodajate teh gradiv, gesel ali jih uporabljate v kakršne koli komercialne namene. 

Hvaležni smo za vaše spoštovanje truda, avtorske lastnine in dela, ki je bilo vloženo v pripravo teh gradiv, ki so namenjena le vašemu učinkovitemu izvajanju izobraževanja.

Tehnike in nasveti, opisani v tej knjigi, predstavljajo mnenja avtorjev, ki temeljijo na njihovem usposabljanju in izkušnjah. Avtorji izrecno zavračajo odgovornosti za kakršno koli izgubo ali tveganje, osebno ali drugo, ki bi domnevali, da je nastalo zaradi uporabe katere koli tehnike, receptov ali priporočil, predlaganih v tem programu.

Odgovornosti za posledice uporabe katerega koli predloga ali postopka, opisanega v nadaljevanju, ne nosijo avtorji, podjetje, ali distributerji teh gradiv. Ta gradiva niso nadomestilo zdravniškemu ali zdravstvenemu nasvetu. Če ste v kakršnem koli dvomu, akutni situaciji, bolečini ali če potrebujete zdravniški nasvet, se obrnite na svojega osebnega zdravnika. Priporočamo, da se posvetujete z osebnim zdravnikom, preden se odločite za večje spremembe prehrane in življenjskega sloga.