academy-colour

Hello!

Dobrodošli v naši spletni učilnici Metamorfoza vitalnosti!

Veseli smo in hkrati bi vam radi čestitali za odločitev zase. Hvaležni smo, da boste delili vaš čas in energijo z nami.

Vsi hrepenimo po boljšem, polnejšem življenju, a pot do tja je pogosto prepletena z izzivi. Kadar se zavestno odločimo za spremembo, stopimo na pot osebne rasti in preobrazbe. Program Metamorfoza vitalnosti je vaš sopotnik na tej poti.

Moč skupinske energije je pri tem neprecenljiva. Ko se obkrožimo z ljudmi, ki imajo podobne cilje in vrednote, lahko dosežemo veliko več in gremo dlje, kot bi sami. Skupinska podpora, motivacija in navdih so ključni elementi, ki nas potisnejo naprej, tudi ko je pot na pogled težka.

Naš spletni program je priložnost, da se med seboj povežemo, s tem lažje dosežemo cilje, ki si jih želimo. Skupaj bomo premagovali izzive, izmenjevali izkušnje in se spodbujali k napredku. Hkrati vsak s svojo energijo prispeva k boljšemu vzdušju in skupnim rezultatom.

Da boste lahko, kar največ pridobili od našega programa, smo za vas v uvodnih modulih pripravili nekaj začetnih napotkov in gradiv, da jih tisti, ki želite lahko že pred pričetkom programa v miru predelate.

Obvestila

V sredo 29.05.2024 boste ob 19:00 na vaš e-mail dobili natančna navodila in dostop do zaprte spletne FB skupine, kjer bodo potekala srečanja z dr. Tino Prodnik in gosti v živo.

Moduli v spletni platformi se bodo postopoma odpirali. Tako boste lahko postopoma vključevali znanja in tehnike v svoje vsakodnevne rutine, kar se je izkazalo za najbolj učinkovito. 

V spletni učilnici bodo posnetki predavanj, vsaj javljanja v živo v zaprti FB bodo posneta in ostala z vami za vedno tako da lahko sledite programu kadarkoli vam čas dopušča.

Prvo javljanje v živo bo v četrtek, 30. 5. 2024 ob 20:00, v zaprti Facebook skupini.

Z našo ekipo strokovnjakov vas bomo podprli in opolnomočili s preprostimi, znanstveno podprtimi in v praksi potrjenimi pristopi.

Hvala vam za podporo.

Vibrant Longevity team