Hrana kot zdravilo:
Vitalna dolgoživost se začne v naši kuhinji

Zbrani pristopi integrativne in funkcionalne medicine, preverjeni v praksi:
Odklenite moč prehrane za zdravo prihodnost vas in vaše družine.
Let raziskovanj
1 +
Let dela s klienti
1 +
Udeležencev
0 +
Zadovoljstvo
0 %
Videni na:

Prevzemite nadzor nad svojim zdravjem in vitalnostjo z našim celostnim izobraževalnim programom

Ali veste, da z izbiro prave hrane, posode in načina priprave zmanjšate tveganje za bolezni, preveliko telesno težo, utrujenost in celo spremenite svojo biologijo? Da, to je moč, ki jo imate vsak dan v svojih rokah.

Praktične osnove zdrave kuhinje

Obvladajte izbor živil in načine priprave, ki podpirajo vaše zdravje in vitalnost.

Uravnavanje hormonov, teže in zdravja

Odkrijte, kako lahko pravilna izbira hrane neposredno vpliva na vaše hormone, s tem pa izboljšuje zdravje in energijo.

Vse na enem mestu

Za vas smo zbrali povzetke, praktične kartice, dodali knjigo, nakupovalni seznam, ter posneli teoretične in praktične video lekcije.

Vsi nosimo v sebi moč dolgoživosti in zdravega staranja.

Bi želeli "izbrisati" stres, utrujenost, prekomerno težo, hormonska neravnovesja iz vašega življenja?

Vsak dan lahko z izbiro hrane dramatično vplivamo na naše zdravje in dobro počutje.

Tu ne gre le za vprašanje okusa ali sitosti; hrana je informacija in orodje, ki kroji našo prihodnost.

Sodoben svet nas obdaja s toksini obremenjeno in predelano hitro hrano ter nepravilno sestavljenimi obroki, ki nas pahnejo v vrtinec stresa, utrujenosti, prekomerne telesne teže, izzivov s hormoni in posledično v številne bolezni.

Kljub genetiki večino zdravstvenih izzivov lahko preprečite!

Izziv je resničen. Živimo v času, ko je stopnja kroničnih bolezni dvakrat višja kot stopnja nalezljivih bolezni. Zdravstveni sistem je preobremenjen, čakalne vrste pa so dolge.

Najpomembnejše vprašanje je, kaj lahko vsak dan naredite sami za dobro delovanje vašega telesa in za zmanjšanje tveganja za bolezni ter za dvig vitalne energije.

Hrana ni samo kot zdravilo – hrana je zdravilo. Predstavlja naše najmočnejše orodje za ustvarjanje vitalnega zdravja, ki si ga vsi želimo in zaslužimo.

Preveč je teorij in različnih diet ... Kaj sploh izbrati?

Veliko ljudi je izgubljenih in se ne znajde v poplavi različnih teorij in nasprotujočih si prehranskih nasvetov.

Številne diete in teorije obljubljajo hitre rešitve za naše izzive, vendar pogosto na dolgi rok niso učinkovite, ker ne upoštevajo dejanskega vzroka neravnovesij.

Ta nenehna zmeda, mnoge pušča v stanju negotovosti in frustracije: Kako naj ločimo zrno od plevela? Kaj resnično deluje za naše zdravje?

20 let praktičnega dela ...

Vsakodnevno se pri svojem delu soočam z izzivi ljudi, ki se izgubljajo v poplavi teorij, diet in nasprotujočih si prehranskih nasvetov.

Mnogi se vrtijo v krogu preobremenjenosti in se počutijo nemočni. Zdi se, kot da je izbira prave prehrane postala vir velike frustracije in dodatnega stresa, ne da bi dolgoročno prinesla želene rezultate.

To ni njihova krivda – gre za posledico preobilice informacij in pomanjkanja jasnih, enostavnih rešitev, ter zavajajočih prodajno-marketinških strategij.

Kaj sem odkrila ...

Že več kot 20 let raziskujem področje, od nutricevtike in molekularne biologije do hormonov, ter kvantne in holistične funkcionalne medicine. Vložila sem ogromno truda in sredstev v izobraževanje, različne programe ter sodelovala z na tisoče posamezniki in vodila skupinske programe.

Skozi te izkušnje sem včasih na manj prijeten način spoznala, kaj resnično deluje in kaj ne na področju prehrane.

Odkrila sem optimalne prehranske tehnike in smernice, ki resnično prinašajo dolgoročne rezultate za večino ljudi.

Zato želim odstraniti zmedo na tem področju in z vami deliti svoje praktične izkušnje, ter osnovne smernice za zdravo prehranjevanje – zbrane na enem mestu.

Tukaj sem za vas, da vam stojim ob strani in s svojimi izkušnjami pomagam. Verjamem, da si vsak zasluži zdravo in vibrantno življenje.

Dr. Tina Prodnik, DNM, MS, PhD

Izobraževalni program priporočamo vsem, ki ...

Transformacija, ki jo prinaša izobraževanje, korak za korakom:

Korak 1: 

Razumevanje – Zakaj je hrana vaše najmočnejše zdravilo

Spoznajte temelje prehranske znanosti in njen vpliv na zdravje, vitalnost ter počutje. Razkrili vam bomo, kako lahko s prehrano pozitivno vplivate na svojo genetiko in postavite trdne temelje za dolgo ter zdravo življenje.

Korak 2: 

Nakupovanje, izbira, shramba in optimalen način priprave hrane

Odkrijte, kako lahko preproste spremembe, zamenjave in izbire v vaši kuhinji prinesejo pozitivne spremembe v vašem zdravju. Naučite se, kako ustvariti trajnostne prehranske navade, ki bodo podpirale vaše zdravje na dolgi rok. 

Korak 3: 

Vpliv hrane na telesne sisteme

Razumeli boste, katera živila lahko preprečijo kronične bolezni, spodbujajo zdravje srca in ožilja, možganov, zmanjšujejo vnetja, uravnavajo hormone, krepijo imunski sistem, povečujejo energijo in izboljšujejo splošno zdravje.

Korak 4: 

Več energije in vitalnosti

Izvedeli boste, kako lahko povečate svojo dnevno energijo in vitalnost, ter tako izboljšate kakovost svojega življenja.

Odklenite moč prehrane za zdravo prihodnost vas in vaše družine. 

IZKORISTITE 20 LET IZKUŠENJ

Hrana kot zdravilo

Celosten paket izobraževanj in gradiv: Zbrani pristopi integrativne in funkcionalne medicine, preverjeni v praksi.

KAJ DOBITE OB PRIJAVI:

PLUS:

Redna cena 100 €

Dodatni bonusi  77 €

Skupaj 177 €

APRILSKA AKCIJA

77 € 

(Ta posebna ponudba velja do konca aprila).

Varen nakup z MasterCard ID Check, Visa Secure, nakazilo na TRR in 
PayPal secure.

100 % GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Če s paketom izobraževanja niste zadovoljni, vam nemudoma vrnemo celoten vložek.
Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga!

Mnenja udeležencev demo izobraževanja

Nikoli si nisem mislil, da bom lahko svoje prehranske navade spremenil na tako preprost in učinkovit način. Zdaj bolje razumem, kaj moje telo potrebuje, in lahko rečem, da se počutim bolje kot kdajkoli prej. Zelo sem hvaležen za vse praktične nasvete, ki sem jih prejel.
Andrej M.
★ ★ ★ ★ ★
To izobraževanje mi je odprlo oči glede povezave med hrano in mojim zdravjem. Naučila sem se, kako izbrati živila, ki podpirajo moje zdravje, in opustiti tiste, ki mi škodijo. Izboljšanje je očitno, tako fizično kot mentalno. Priporočam vsakomur, ki išče trajnostno pot do boljšega zdravja
Tatjana P.
★ ★ ★ ★ ★
Po končanem izobraževanju Hrana kot zdravilo sem čutila, kot da se mi je odprl nov svet. Vedno sem verjela, da prehrana igra pomembno vlogo pri ohranjanju zdravja, vendar mi je ta tečaj resnično odprl oči glede natančnega vpliva, ki ga lahko imajo določena živila na naše telo. Naučila sem se, kako prepoznati živila, ki so mi v pomoč, in tista, ki mi škodujejo. Najbolj pa me je navdušilo, kako so bile predstavljene praktične vaje in recepti, ki sem jih lahko takoj vključila v svojo kuhinjo. Zdaj se počutim bolj energično, moje prebavne težave so se znatno izboljšale, in celo moja koža izgleda bolj zdrava. Priporočam ga vsakomur, ki si želi izboljšati svoje zdravje na naraven način in se naučiti, kako hrana resnično vpliva na naše počutje.
Irena R.
★ ★ ★ ★ ★

Kaj dobite v e-paketu:

e-knjiga

Na 54 straneh e-knjige je zapisano, kako izboljšati zdravje s preverjenimi znanstvenimi strategijami in tehnikami. Med drugim vam tudi pojasnimo, kako hrana vpliva na našo biokemijo, energijo, vnetje, hormone, kronične bolezni … in podamo rešitve, ki jih z lahkoto vključimo v vsakdan. Obravnavamo tudi neverjetno moč protivnetnih živil, živil, ki podpirajo razstrupljanje …

Nakupovalni seznam

S skrbno premišljenim nakupovalnim seznamom bomo telesu zagotovili optimalen vnos hrane po posameznih skupinah živil. Seznam na treh straneh vsebuje številna živila, tako da so nam na voljo različne kombinacije živil z ustreznim glikemičnim indeksom, kar nam zagotavlja polnovredne in zdrave obroke.

7-krat praktične kartice

Hitre in enostavne odločitve so na dosegu roke z našimi karticami, ki povzemajo bistvene informacije o živilih, idealne za hitre reference pri nakupovanju ali pripravi obrokov. 

Tabele GO & GI

Ali ste vedeli, da poleg glikemičnega indeksa poznamo tudi manj znano glikemično obremenitev hrane. Na 9 straneh je nazorno prikazano, kako v vsakdanu z ustrezno izbiro živil znižati glikemični indeks in njegovo obremenitev na telo. 

Plus bonusi (vrednost preko 77 €)

Bonus #1:
4 x video prikaz: Praksa v kuhinji
(60 min)

Spremljajte dr. Tino Prodnik v seriji kratkih praktičnih video posnetkov, kjer predstavi ključne tehnike za zdravo nakupovanje, izbiro živil, shranjevanje, pripravo kuhinje in …

Bonus #2:
Video predavanje
(90 min)

Preko celovite predstavitve boste z dr. Tino Prodnik osvojili temeljne koncepte zdrave prehrane in kako različna hrana vpliva na organske sisteme vašega telesa in …

V treh korakih do več zdravja, vitalnosti in energije!

01

Prijavite se hitro in enostavno

V nekaj minutah se pridružite e-platformi in takoj začnite odkrivati moč pravilne prehrane za vaše zdravje.

02

Časovno neomejen dostop do spletne učilnice

Uživajte v trajnem dostopu do vseh materialov – učite se lahko kadarkoli in kjerkoli.

03

Znanje lahko hitro in enostavno uporabite

Pridobite polno praktičnih nasvetov, ki jih lahko takoj in brez težav integrirate v svoj vsakdan za boljše zdravje ter večjo vitalnost.

Kaj menijo prvi udeleženci izobraževanja?

Zelo lepo pripravljeno, razumljivo, pregledno in polno uporabnih informacij. Bravo Tina in ekipa. 🥰Zelo ste se potrudili. 🤗 Vredno vsakega everčka. Priporočam vsem!!! Prehrana je osnova in je odgovorna za 75-80% našega zdravja.
Simona V.
★ ★ ★ ★ ★
Prehrana mi zaradi bolezni že nekaj let predstavlja izziv, ki mu moram nameniti kar precej pozornosti. Pred nakupom tečaja sem mislila, da že veliko vem o zdravi prehrani. A sem hitro ugotovila, da je še veliko manevrskega prostora in da mi bo tečaj Hrana kot zdravilo omogočil, da stopim na »next level«. S pomočjo izčrpnega Tininega predavanja in drugih videov se mi je zložilo kar nekaj manjkajočih puzzlov. Med drugim sem ugotovila, da moram v trgovini še bolj natančno brati sestavine živil, da sem kar nekaj živil shranjevala pri napačni temperaturi in da imam v kuhinji še kar nekaj pripomočkov, ki niso dobri za pripravo zdrave hrane. Prav so mi prišle tudi zamenjave manj zdravih živil z bolj zdravimi, nakupovalni seznam in vsi drugi »bombončki« v programu. Lahko rečem samo, da je program zelo dobro zastavljen in vreden vsakega centa. Če vam je resnično mar, kaj vnašate v svoje telo, vam program toplo priporočam.
Sara L.
★ ★ ★ ★ ★
Ga že predelujem, odličen program je!😍
Rožca G.
★ ★ ★ ★ ★

IZKORISTITE 20 LET IZKUŠENJ

Hrana kot zdravilo

Zbrani pristopi integrativne in funkcionalne medicine, preverjeni v praksi:
Odklenite moč prehrane za zdravo prihodnost vas in vaše družine.

Vrednost gradiv 100 €

Bonusi v vrednosti 77 €

Skupaj 177 €

APRILSKA AKCIJA

77 € 

(Ta posebna ponudba velja do konca aprila).

Varen nakup z MasterCard ID Check, Visa Secure, nakazilo na TRR in 
PayPal secure.

Splošni pogojiPolitika zasebnosti I Piškotki
© 2024 Vibrant Longevity I Vse pravice pridržane.