Mnenja - Vibrant Longevity

Brezplačna dostava nad 50 €

Based on 25 reviews
96%
(24)
4%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Celodnevni tečaj optimizacije vitalnosti in zdravja (na sodoben in integrativen način)

A
AminoElite+
Andreja
5

Vrhunski izdelek.

D
AminoElite+
Darja Oremuž Kos

Odličen produkt. Takoj po zaužitju občutiš več energije in zmanjšanje utrujenosti. Priporočam vsakemu, saj s hrano ne moremo dobiti vseh potrebnih aminokislin.

T
AminoElite+
Tatjana G.

Hvala za hitro dostavo. Komaj sem čakala AminoElite+

D
AminoElite+
Darja O.

Zelo vesela sem današnje pošiljke. Hvala draga Tina Prodnik in ekipa Vibrant Longevity.

A
AminoElite+
Andreja Z.

Nikakor nisem mogla prenašati kolagenskih izdelkov in hkrati vem, da je izvor sestavin vprašljiv. Zato sem bila zelo vesela, da sem lahko testirala AminoElite+, ki vsebuje esencijalne aminokisline in tiste za podporo proizvodnje kolagena in lepše kože. Prvo, kar sem opazila je, da se mi je anksioznost zmanjšala in se hvaležna, da lahko podprem tudi kožo, sklepe, kosti in mišice.

AminoElite+ sem testiral nekaj tednov, jemal sem ga vsak dan in opazil sem povečanje moči, še posebej, ko če ga vzamem pred in po treningu.

S
AminoElite+
Sanja L.

Testiranje AminoElite+ je bila zame prelomna stvar, delujejo takoj in mi dajejo energijo, ki jo potrebujem, da po napornem delovnem dnevu, opravim še moj trening. Čutim tudi, kako mi pomagajo pri okrevanju po treningu in naslednji dan me ne boli toliko.

M
AminoElite+
Marija I.

Stara sem 63 in mesečnem testiranju in dnevnem jemanju AminoElite+ sem opazila konkreten porast energije in tudi koža je boljša.

M
AminoElite+
Mateja Z.

Opazna je konkretna razlika, ne le v tem, kako se počutim, celo lasje in nohti sem mi popravljajo. Hvala, da sem po priporočilu kolegice lahko testirala AminoElite+.

B
AminoElite+
Barbara A.

Prijela sem se za glavo, ko mi je pulmolog priporočil, da dnevno zaužijem 100 g proteinov, da bi se moj organizem po kovidni preizkušnji regeneriral. Pojedla sem toliko mlečnih izdelkov, da so se mi kar uprli. No, potem je prišlo povabilo za testiranje AminoElite+. V enem mesecu sem ob gibanju pridobila 10 % mišične mase in obnovila energijo do te mere, da ne potrebujem več večkratnih dnevnih počitkov.

T
AminoElite+
Tamara K.

Bom iskrena - bila sem skeptična, ko sem po priporočilu prijateljice začela testirat Tinine, AminoElite+. Po nekaj tednih uporabe nisem bila več tako utrujena in izčrpana. Tudi moji lomljivi nohti so se ojačali in koža na mojem obrazu ni več tako suha.

A
AminoElite+
Aleš M.

Poln kufer sem imel teh praškov, ki so me po treningu napihovali. Po dvotedenskem testiranju AminoElite+ sem opazil spremembo v moči in večji fokus pri delu.

m
BindTox
mateja
Vrnila se je moja energija

V casu 21-dnevnega detoxa sem bila med prvimi uporabniki BindTox in CellRenew. Na kratko: nazaj sem dobila energijo, ki je bila izgubljena nekje med toksini v telesu, spet zmorem opravljati vsa dela, ne da bi bila zvecer izcrpana. Dolgorocni (po 5 mesecih od zacetka izziva) stranski ucinek pa je moja idealna telesna teza (7 kg manj).

B
BindTox
Benedikta Stokelj

“Prehranski dopolnili Cell renew in Bindtox sta top! Odkar ju jem, imam manj težav zaradi alergij v organizmu in Bindtox mi resnično pomaga izločati toksine iz organizma in lajša težave ob hrani, ki mi povzroča težave! Ful hvala, Tina za vse!”

P
Cell Renew
Petra Batagelj

CELL RENEW in BINDTOX sta odlični dopolnili, za kateri menim, da sta poleg protokola za razstrupljanje po priporočilu dr. Tine Prodnik, bistveno prispevali pri odpravi alergije. CELL RENEW je ostal moj vsakodnevni spremljevalec, BINDTOX pa uporabljam na potovanjih oziroma po potrebi tudi doma.

B
Cell Renew
Barbara Skvarč

Prehranski dopolnili BINDTOX in CELL RENEW sta bili del 21 dnevnega LIFE UP programa, ki sem se ga udeležila v maju 2023, da bi razstrupila svoje telo in začela uživati mojemu telesu bolj podporno hrano.
BINDTOX mi je pomagal pri uravnavanju črevesne flore in odstranjevanju toksinov iz telesa, ki sem jih občutila kot "pesek v očeh". Z uživanjem CELL RENEW pa nisem občutila hrepenenja po "prepovedanih" živilih, kot so sladkor, mlečni izdelki in gluten. Ob jemanju obeh prehranskih dopolnil se mi je izboljšal fokus in mentalna jasnost ter povišal nivo energije.

Obe dopolnili sem uporabila tudi pri potovanjih v tujino, saj sem imela običajno na začetku potovanja težave z zaprtjem. Tokrat je bila črevesna flora v ravnovesju in nisem občutila nikakršnih težav. Obe slovenski visokokakovostni prehranski dopolnili, izdelani po visokih farmacevtskih standardih GMP, priporočam ljudem, ki želijo živeti dolgo in izpolnjeno življenje.

Zelo previdna sem pri jemanju prehranskih dopolnil, saj mi avtoimunska bolezen ne dopušča veliko eksperimentiranja. Že nekaj let sem na trgu iskala izdelke, ki bi mi omogočali varen način razstrupljanje telesa. Pred nekaj meseci je na trg prišel izdelek CELL RENEW, ki vsebuje kar 22 skrbno izbranimi sestavinami v pravem razmerju in omogoča prav to. Varno razstrupljanje. CELL RENEW redno jemljem že več kot dva meseca in moje počutje je odlično.

D
Cell Renew
Dragica Čarna

Večino svojega življenja sem preživela brez prehranskih dodatkov, a prišlo je obdobje, v katerem je moje telo začelo izstavljati račun za vse pomanjkljivosti in manjšo vitalnost. In prav takrat sem spoznala dr. Tino Prodnik in njeno skupino Vibrant Longevity ter dobesedno videla in spremljala nastajanje Cell Renewa in Bintoxa s tolikimi sestavinami, da sem opustila večino drugih dodatkov, saj sem z njima dobila najpomembnejše za organizem in podporo imunskemu sistemu, ledvicam , jetrom, desintoksikaciji, obnavljanju celic in tolikim drugim učinkom, da se mnogo boljše počutim in ne predstavljam si več dneva, ki ga ne bi pričela s Cell renew in končala z Bintoxom, ki rastruplja organizem in ga čisti ! Toplo priporočam oba izdelka !

P
Cell Renew
Petra

Poletje sem izkoristila za razstrupljanje in regeneracijo z učinkovito kombinacijo Cell Renew-a in Bindtox-a.

M
BindTox
Miranda Penko

Pravijo, da so jetra ogledalo našega zdravja ali nezdravja. Po priporočilu dr. Tine Prodnik sem se zato odločila za 3-mesečni tretma razstrupljanja jeter z Cell Renew. Pozitivni učinki tega procesa se mi kažejo predvsem v zmanjšani utrujenosti in boljšem počutju. Občutek imam kot da bi si napolnila baterije in pridobila novo življenjsko energijo.

H
BindTox
Helena Zelnik

Bindtox si predstavljam kot podporni čistilnik svojega črevesja, ki varno posesa vse škodljive toksine in jih nežno izloči – kot da je moje telo dobilo svež zagon. Poleg tega pa je postal tudi moj zvesti sopotnik na potovanjih, ko izbira hranil ni najbolj podporna.

I
BindTox
Irina Redanska

Preden sem odkrila Bindtox, sem se konstano bila v izzivih s prebavnimi težavami. Poskusila sem različne stvari, a nič ni pomagalo ... Naletela sem v Tinini FB skupini na ta naravni dodatek in se odločila, da mu dam priložnost. Moj prebavni sistem se je spravil v red. Odpravila je moje težave z napihnjenostjo in mi pomagal vzpostaviti redno prebavo. Počutim se bolj lahko in energično.

A
BindTox
Andreja

Moj ljubi razstrupljevalec, vedno na zalogi, vedno pri roki, pod budnim očesom dr. Tine Prodnik in njenih navodil. Ko se ti zgodijo pregrehe na izrednih dogodkih, ki ji je v življenju kar nekaj, nenadoma ni potrebno imeti slabe vesti. Če sem pojedla kakšno sladico, popila kakšen kozarec vina več kot sicer, pojedla hrano, ki ni podporna, sem zvečer enostavno vzela tri kapsule BINDTOX in čudež se je zgodil. Naslednji dan ni bilo napihnjenosti, slabega okusa v ustih in slabega občutka v želodcu, urejena prebava. Fantastično, čarobno. Zame izreden produkt.

J
BindTox
Jana Božič

Od Tininega programa dalje, redno že štiri mesece jemljem "Cell Renew". Zdi se, da se je moje telo znebilo škodljivih snovi, ki so mi povzročale težave. Opazila sem povečanje, energije, jasnost misli in manjšo utrujenost tudi, če cel dan delam …