Obvladajte molekularne in biološke vzroke staranja - Vibrant Longevity

Uvod v geroznanost: Obvladajte molekularne in biološke vzroke staranja

Izboljšajte zdravje in vitalnost s preverjenimi znanstvenimi strategijami in tehnikami - uporabite jih lahko ne glede na vašo starost in življenjski slog.
Videni na:

Razkritje skrivnosti zdravega staranja

Dejstvo je, da ljudje dandanes živimo dlje, povprečna pričakovana življenjska doba na svetu je 73 let, kar je šest let več kot leta 2000.

Vendar so kronične bolezni danes veliko bolj razširjene kot pred dvema desetletjema.

Srčno-žilne bolezni vsako leto zahtevajo 17,9 milijona življenj, rak, diabetes ter demenca naraščata z alarmantno hitrostjo, zato se moramo vprašati:

Kaj je pri vitalnih in zdravih starostnikih drugače? 

Zakaj nekateri že v srednjih letih trpijo zaradi kroničnih bolezni? 

Kaj lahko zares naredimo?

Je res za vse kriva genetika?

Sodobne raziskave kažejo, da geni niso edini dejavnik, ki vpliva na naše zdravje in dolgoživost. 

Okolje, način življenja, prehrana in patogeni dejavniki igrajo pri tem ključno vlogo. 

Staranje ni le genetsko pogojeno, temveč je kompleksen proces, kjer pomembno vlogo igrajo tudi biomarkerji in druge spremenljivke.

Ali razumemo vpliv teh spremenljivk na našo prihodnost?

Skupni imenovalec izzivov pri staranju

Staranje prinaša naravne spremembe v telesu, kot so izguba kostne mase, upad mišične mase in moči, nevrodegeneracija, vnetje žil in mnoge druge. 

Vse te spremembe lahko privedejo do resnih zdravstvenih težav, kot so srčno žilne bolezni, rak, sladkorna bolezen, možganska kap, demenca in druge.

Eden glavnih faktorjev, ki vpliva na te zdravstvene izzive in kvalitetno staranje je dolgotrajno nizko kronično vnetje, ki je neodvisno od patogenov.

Kljub genetiki in vplivom okolja lahko večino kroničnih bolezni preprečite!

Če želite pomagati sebi ali bližnjim, morate najprej prepoznati izvor težav.

Prav razumevanje in obvladovanje molekularnih in bioloških mehanizmov je ključno za zdravo dolgoživost in preprečevanje s staranjem povezanih bolezni.

Sodobna integrativna znanost nam razkriva, da lahko določeni celični procesi vodijo do nezdravega staranja in kroničnih bolezni.

Morda najpomembnejši tečaj za vas in vaše ljubljene!

Predstavljamo vam izobraževanje

Uvod v geroznanost: Obvladajte molekularne in biološke vzroke staranja

Spoznajte glavne temelje zdravja in dolgoživosti, ki jih mnogi nikoli ne odkrijejo in se naučite, kako lahko vplivate na svoje zdravje in življenjsko dobo.

Za koga je to izobraževanje primerno? 

Namenjen je prav vsem, ki si želite aktivno pristopiti k svojemu zdravju in dolgoživosti. 

Ne glede na to, ali ste zdravstveni delavec, biohacker, ali nekdo, ki preprosto išče pot do boljšega zdravja.

Zakaj je to izobraževanje tako posebno?

Predstavlja znanja, ki so ključna za razumevanje in optimiziranje enega najbolj zapletenih in fascinantnih procesov v človeškem življenju.

Želimo vam jih približati na preprost način, ker menimo, da je to razumevanje izredno pomembno, za izboljšanje zdravja in kvalitete življenja vsakega med nami.

Ta znanja so ponavadi dostopna znanstvenikom, ki raziskujejo procese staranja in stanejo lahko več tisoč evrov. Prav tako vas lahko ena ura individualnega svetovanja s strokovnjakom na tem področju stane med 150 € in 250 €. 

Zavezani smo k temu, da cenovno približamo izobraževanje prav vsakomur zato smo pripravili e-paket. 

Ponuja vam:

  • Znanstveno podprto razumevanje: Naučite se, kaj znanost pravi o staranju na molekularni in biološki ravni.
 
  • Praktične strategije: Odkrijte praktične načine za upočasnitev procesa staranja, izboljšanje kakovosti življenja in podaljšanje vaših zdravih let.
 
  • Proaktivno delovanje in osebna transformacija: Pridobite orodja in znanje, da prevzamete nadzor nad svojim zdravjem in sebi ter svojim ljubljenim zagotovite boljše, daljše življenje.
 
  • Paket e-literature: knjiga, tabele in vprašalniki.

Profesionalno izobraževanje.
Odlični rezultati.

Moram priznati, da sem bila prijetno presenečena nad obilico koristnih informacij, ki sem jih pridobila. Dr. Tina Prodnik je predstavila kompleksno temo na razumljiv in zanimiv način. Tečaj me je resnično navdihnil, da sem začela bolj aktivno skrbeti za svoje zdravje in razumeti procese, ki se odvijajo v mojem telesu.
Anica P.
★ ★ ★ ★ ★

Kaj pridobite v tem izobraževanju?

01

Razumevanje biologije staranja

Odkrijte ključne biološke procese, ki se odvijajo v vašem telesu med staranjem in kako lahko vplivate nanje.

02

Genski vpliv na kronične bolezni

Raziskujte, kako geni vplivajo na dolgoživost in kako lahko znanje o molekularnih vzrokih staranja izboljša vaše možnosti za daljše in bolj zdravo življenje.

03

Vpliv prehrane in življenjskega sloga na staranje

Spoznajte, kako lahko s pravilno prehrano in zdravimi življenjskimi navadami aktivno aktivirate gene dolgoživosti in upočasnite proces staranja.

04

Najnovejše raziskave o dolgoživosti

Poglobite se v najnovejša spoznanja in odkritja, ki razkrivajo skrivnosti dolgega in zdravega življenja.

05

Kronične bolezni in preventiva

Raziskujte vlogo preventivnih strategij v boju proti boleznim in njihovo praktično uporabo.

06

Kronološka starost vs. biološka starosta

Spoznajte, kako se kronološka starost razlikuje od biološke in kako lahko slednja bolje napove vaše zdravje in dolgoživost.

O predavateljici

Dr. Tina Prodnik je priznana strokovnjakinja na področju integrativne, funkcionalne in kvantne medicine z več kot 18 let izkušenj.

Deluje med Švico, ZDA in Slovenijo, uporablja najsodobnejša znanja, pristope in tehnologije, ter jih vpeljuje v programe in razvoj, da bi vašemu telesu pomagali do optimalnega delovanja in vitalnosti.

"Vsak si zasluži zdravo in vitalno življenje!"

Uvod v geroznanost: Obvladajte molekularne in biološke vzroke staranja

Celostno izobraževanje je vaša vstopnica v svet, kjer s staranjem povezane spremembe niso več obremenitev, ampak proces, ki ga lahko razumete, aktivno obvladate in celo obrnete v svojo korist.

Kaj pridobite ob prijavi:

Plus:

Redna cena 77 €

Bonusi v vrednosti 100 €

Skupaj 177 €

POSEBNA AKCIJA 47 € 

Varen nakup z MasterCard ID Check, Visa Secure,
nakazilo na TRR in PayPal secure.

100 % garancija na zadovoljstvo!

V celoti zaupamo v kakovost našega tečaja in ponujamo popolno garancijo zadovoljstva, če ne boste zadovoljni, vam povrnemo vložek.

Izobraževanje brez skrbi!

Plus bonusi v vrednosti preko 100 €

Ob prijavi na izobraževanje prejmete dostop do brezplačnih bonusov. Oblikovani so tako, da vam zagotovijo dodatno podporo in poglobljeno razumevanje obravnavanih tematik.

Bonus #1:
Video posnetek predavanja (85min)

Podporno predavanje dr. Tine Prodnik, ki vas opremi z dodatnimi uvidi, strategijami in nasveti.

Bonus #2:
Video posnetek Q&A in praktični nasveti (60min)

Podporni video posnetek vam omogoča, da iz prve roke slišite od dr. Tine Prodnik, odgovore na glavna vprašanja in pridobite praktične nasvete, ki jih lahko začnete uporabljati takoj.

Pogosta vprašanja

Absolutno! Tečaj je zasnovan tako, da je dostopen in razumljiv za vse, ne glede na vaše predhodno znanje. Vsebine so podane na jasen in strukturiran način, s poudarkom na praktičnih informacijah, ki jih lahko vsakdo uporabi za izboljšanje svojega zdravja.

Naše poslanstvo je omogočiti ljudem zdravo, vitalno in izpolnjeno življenje z zagotavljanjem inovativnih, holističnih in znanstveno podprtih rešitev. Vedno strmimo k temu, da je vrednost, katero dobite, mnogokrat večja od postavljene cene oz. izmenjave energije v obliki denarja. Prav tako verjamemo v naše delo v praksi preverjene rešitve in dolgoletne izkušnje predavateljev. Prepričani smo, da boste dobili veliko več kot si predstavljate in kot boste plačali zanj. Več si lahko tudi preberete v deljenih izkušnjah udeležencev. Za svojim programi trdno stojimo in ponujamo 100 % garancijo za vaš vložek. 

 

Dostop do tečaja je zagotovljen preko spletne učilnice, ki je pregledna in enostavna za uporabo. Ko opravite nakup, boste prejeli e-pošto z vsemi potrebnimi informacijami in navodili. Spletna učilnica vam omogoča, da tečajne materiale pregledujete kadarkoli in kolikor pogosto želite, kar pomeni, da se lahko brez težav večkrat vračate k posameznim predavanjem ali vajam. Vsa predavanja so posneta in organizirana tako, da lahko svoje učenje prilagajate lastnemu tempu, brez skrbi, da bi kaj zamudili ali ne razumeli ob prvi predstavitvi.

Ob nakupu izobraževanja dobite neomejen dostop do vseh e-materialov, kar pomeni, da se lahko učite po lastnem tempu in se vedno znova vračate k vsebinam, ko potrebujete osvežitev ali dodatno motivacijo.

Zadovoljni uporabniki

Tečaj me je res navdušil z globokim vpogledom v znanstveno razumevanje staranja in bolezni na popolnoma nov in zame drugačen način. Tina je s svojim navdušenjem in strokovnostjo ustvarila navdihujoče in sproščeno okolje. Posebej koristni so mi bili njeni enostavni in praktični nasveti o biohacking strategijah. Ta tečaj mi je dal neke nove temelje. Šele zdaj, ko poznam ozadje in vidim celo sliko lahko na pravi način pristopim k zdrvemu načinu življenja. Z velikim veseljem bi priporočila ta tečaj vsakomur, ki si želi postaviti prave temelje na področju zdravja, saj šele, ko stvari zares razumemo lahko lažje in z večjo motivacijo pristopimo k "hekanju" zdravja in dobrega počutja. Hvala ...
Jana Božič
★ ★ ★ ★ ★
Dr. Tina Prodnik je s svojo izjemno sposobnostjo povezovanja kompleksnih znanstvenih konceptov ,z enostavnimi, učinkovitimi praktičnimi nasveti mojstrica na svojem področju. Prvič zares razumem vse te temeljne mehanizme staranja in bolezni na molekularni ter celični ravni, kar mi je odprlo popolnoma novo perspektivo na to, kako lahko aktivno vplivam na svoje zdravje in počutje. Hvala za konkretne strategije, ki so mi pomagale razumeti, kako lahko z vpeljavo majhnih sprememb v vsakdanje življenje dosežem velike učinke na svojo vitalnost in zdravje. Priporočam ga vsem! To bi morali učiti v vseh šolah!
Nika Novak
★ ★ ★ ★ ★
Vibrant Longevity tečaj je bil zame nadgradnja vsega znanja, ki smo ga od dr. Tine Prodnik že prejeli v njeni skupini. Šla je res v globino telesa, zdravja, dobrega počutja in vibrantnega življenja. Toliko podrobnosti in ključnih informacij, da nam vibrantna dolgoživost ne uide, če sledimo priporočenim smernicam. Vsekakor bi obisk dogodka priporočila vsem, ki jih zanima dolgo, zdravo, zadovoljno in vibrantno življenje.
Tatjana Golez
★ ★ ★ ★ ★
Z znanjem, ki smo ga dobili na tečaju, se lahko samostojno odpravimo na pot, do visoke, vitalne starosti, brez bolezni, ki danes pestijo večino starejših. Izjemna zdravnica in hkrati odlična motivatorka, nam je razkrila prav vse vidike dolgoživosti. Naučili smo se, kako izkoristiti vse svoje biološke potenciale, kako lahko vsakdo vpliva na svoje gene, kako regenerirati naše celice, kako ohranjanje mišične mase vpliva na zdravje možganov... itd. Hvala Vibrant Longevity za izobraževanje, s katerim lahko odgovorno, poskrbimo za svoje zdravje!
Petra Batagelj
★ ★ ★ ★ ★

Morda najpomembnejši tečaj za vas in vašo družino!

Uvod v geroznanost: Obvladajte molekularne in biološke vzroke staranja

Celostno izobraževanje je vaša vstopnica v svet, kjer s staranjem povezane spremembe niso več obremenitev, ampak proces, ki ga lahko razumete, aktivno obvladate in celo obrnete v svojo korist.

Kaj pridobite ob prijavi:

Plus:

Redna cena 77 €

Bonusi v vrednosti 100 €

Skupaj 177 €

POSEBNA AKCIJA 47 € 

Varen nakup z MasterCard ID Check, Visa Secure,
nakazilo na TRR in PayPal secure.

Potrebujete več informacij?

+386 31 588 792 ali info@vibrantlongevity.com
PE: Mestni trg 8, 1000 Ljubljana