Nova optimizirana formula AminoElite+ prihaja kmalu >>

0
0

Kdo smo?

Smo agilen tim integrativnih znanstvenikov in biohackerjev, združeni v srčnem poslanstvu, da z vami delimo preverjene tehnike in butične rešitve za optimizacijo kakovosti življenja.

Združujemo znanost na področju integrativnega, naravnega in funkcionalnega pristopa. Želimo omogočiti ljudem zdravo in vitalno življenje z zagotavljanjem inovativnih, holističnih in znanstveno podprtih rešitev.

Vizija

Naša vizija je svet, v katerem bodo ljudje lahko živeli vitalno in zadovoljno življenje v optimalnem zdravju in dobrem počutju. 

Poslanstvo

Naše poslanstvo je omogočiti ljudem zdravo, vitalno in izpolnjeno življenje z zagotavljanjem inovativnih, holističnih in znanstveno podprtih rešitev. 

Strokovna vodja razvoja

Naša sodelavka in vodja razvoja dr. Tina Prodnik je priznana strokovnjakinja na področju integrativne, funkcionalne in kvantne znanosti z več kot 18 let izkušenj.

Deluje med Švico, ZDA in Slovenijo, uporablja najsodobnejša znanja, pristope in tehnologije ter jih vpeljuje v programe in razvoj, da bi vašemu telesu pomagali do optimalnega delovanja in vitalnosti.

Uči in motivira širšo publiko pri iskanju vzrokov neravnovesij in hkrati ozavešča o pomenu vseh nivojev človeka za doseganje vitalne dolgoživosti.

Celovit pristop

Naš pristop temelji na ideji, da ima telo prirojeno inteligenco, ki jo lahko podpremo in s tem povečamo učinkovitost in odpornost telesa.

Naše rešitve pomagajo pri razstrupljanju, hujšanju, celičnem pomlajevanju, regeneraciji, optimizaciji metabolizma in podpori imunskemu sistemu. 

Zasnovane so tako, da telesu pomagajo učinkoviteje uravnavati lastno biokemijo in vzpostaviti homeostatsko ravnovesje. 

Naše vodilno načelo je optimalna sinergija celotnega sistema človeka s poudarkom na povezanosti telesa, uma in energije.

Pri svojem delu sodelujemo z mednarodnimi znanstveniki, strokovnjaki s področja starodavnih naravnih znanj ter z vodilnimi strokovnjaki na področju preventivne, biohackinga in antiaging znanosti.

Akademija

Učenje, opolnomočenje in transformacija.

Produkti

Kvalitetni, optimalni podporni nutrienti.

Tehnologija

Spremljanje napredka in dodatna podpora.

V čem smo drugačni?

Podpora raziskav in holistične znanosti

Združujemo najnovejše znanstvene raziskave s preverjenimi praksami integrativnih in holističnih znanstvenikov.

Najboljše razmerje cena - kakovost

Zagotavljamo vam najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na trgu, ker je vaše zdravje vredno le najboljšega.

Brez alergenov in veganom prijazno

Zagotavljamo pregledne oznake in natančno navedene sestavine na etiketah. Vsi izdelki so brez sestavin živalskega izvora, imajo kapsulo iz hidroksipropil metilceluloze (HPMC) in so zato primerni tudi za vegane.

Kakovost

Pri nas je kakovost izdelkov na prvem mestu. Sodelujemo izključno z dobavitelji in proizvajalci, ki imajo visoke standarde kakovosti in so prestali strog kvalifikacijski postopek in presojo. S tem zagotavljamo, da boste pri nas prejeli le najboljše.

Transparentnost

Zagotavljamo preglednost svojih izdelkov in storitev. Podrobne informacije o neodvisnem testiranju so na voljo strankam.

Iskrena želja po pomoči

Naše poslanstvo je izboljšati kakovost življenja, verjamemo, da si vsakdo zasluži zdravje in vitalnost.

Potrebujete več informacij?