Paket premium nutrientov - Vibrant Longevity

Brezplačna dostava nad 50 €

21 DNI DO VEČ VITALNOSTI IN DOBREGA POČUTJA

Znanstveno podprt program, ki vam pomaga pri obnovi telesa, uma in energije, da lahko zaživite bolj vibrantno življenje.

Holistična podpora v programu ...

8
Še enkrat vam čestitamo za odločitev zase in pridružitvi programu, smo hvaležni in veseli, da ste z nami!
Verjamemo, da morajo biti vsi pristopi holistični in takšen je tudi ta program. Ta program je prvi in osnovni korak k ozaveščanju in implementaciji podpornih navad za naše telo in življenje.
Vemo, da je pri regeneraciji telesa potrebna dolgoročna in celostna podpora. Navade in toksini so se leta nabirali in kopičili v telesu, zato moramo celostno in počasi pristopiti, da se telo regenerira in razstrupi na vseh nivojih. Prav zaradi tega smo za vas razvili tudi podporne nutriente, ki vse to olajšajo.

Optimalni podporni nutrienti

3
 
Na osnovi znanj molekularne biologije, nutricevtike in funkcionalne medicine smo skupaj z našo vodjo razvoja dr. Tino Prodnik razvili paket dveh premium prehranskih dopolnil (Cell Renew in BindTox) s katerim dosežete optimalen rezultat v programu.
Skrbno smo jih izbrali in oblikovali tako, da podpirajo vse spodaj naštete izzive in kar je najpomembnejše tudi vse tri faze metabolnega razstrupljanja. 
Nudijo vam:
1. Podporo optimalnemu zdravju: Zaščita celic pred oksidativnimi poškodbami in zmanjšanje učinkov celičnega staranja. Prehranski dodatki zagotavljajo esencialna hranila, ki jih je težko dobiti v zadostnih koncentracijah in kombinaciji samo iz prehrane.  
2. Krepitev imunskega sistema: Prehranski dodatki, bogati z esencialnimi vitamini in minerali, lahko pripomorejo h krepitvi vaše imunosti in pomagajo pri zmanjšanju vnetnega odziva v telesu.
3. Podporo pri izgubi telesne teže: Prehranski dodatki lahko prispevajo k vzdrževanju zdrave prebave in telesne teže, kar je ključnega pomena za celostno zdravje in zmanjša tveganje za nastanek kroničnih bolezni.
4. Podporo jetrom in zaščito celic v jetrih: Prehranski dodatki so zasnovani tako, da ne le pomagajo pri odstranjevanju strupov iz vašega telesa, ampak pomagajo tudi pri obnovi in zaščiti celic v vaših jetrih, kar predstavlja osnovo za celostno zdravje.
5. Odstranitev težkih kovin in strupov: Prehranski dodatki vežejo nase in pomagajo odstraniti iz črevesja več različnih toksinov: težke kovine (svinec, kadmij, živo srebro), pesticide, herbicide, obstojne organske onesnaževalce, LPS (lipopolisaharidi, ki so prisotni na celicah gram neg. bakterij) in mikotoksine.
6. Urejajanje črevesne flore in splošno zdravje prebavnega sistema. Prehranski dodatki so zasnovani tako, da ne le pomagajo pri odstranjevanju strupov iz vašega telesa, ampak pomagajo tudi urejanju črevesne flore in prebave.
SKUPAJ-skatla-posodica-e (1)
Optimalna formula Cell Renew in Bindtox sta sestavljeni iz kar 25 kakovostnih in skrbno izbranih sestavin, v zadostnih koncentracijah in sinergiji.
Pri nas je kakovost na prvem mestu, zato skrbno izbiramo sestavine. Vsi naši izdelki so proizvedeni v Sloveniji in podprti s certifikati in najvišjimi standardi. 
Zagotovili smo izbor najkakovostnejših in čistih surovin ter strog nadzor nad vsemi postopki proizvodnje v skladu z najvišjimi proizvodnimi standardi (certifikat ISO, HACCP in GMP).
Le tako lahko vi kot tudi mi zaupamo preverjeni kakovosti izdelkov.
 
Ikone (600 × 50 px) (600 × 100 px)

Mnenja zadovoljnih uporabnikov podpornih nutrientov?

Darilo za udeležence programa LifeUP

Ekipa Vibrant Longevity vam stoji ob strani na poti do zdravja in vitalnosti!
Za vas, udeležence programa LifeUP, smo pripravili posebno akcijsko ponudbo naših nutrientov, da boste lahko svoje telo med programom dodatno optimalno podprli. 
Spodnja ponudba velja le do 25. 7. 2022 ali do razprodaje zalog!
Untitled design (1)

Več kot 300 udeležencev programa je že izbralo dodatno podpro telesa z nutrienti Cell Renew in Bindtox!

1-mesečna zaloga

(Cell Renew in Bindtox)
1,85€ na dan 
(ali kavica ali pol tortice)
87 € redna cena
57 € DDV vključen
(PRIHRANITE 30 €)

2-mesečna zaloga

(Cell Renew in Bindtox)
1,56€ na dan 
(ali kavica ali pol tortice)
174 € redna cena
97 € s popustom
(PRIHRANITE 77 €)

AKCIJSKA PONUDBA

AKCIJSKA PONUDBA

 AKCIJSKA PONUDBA

3-mesečna zaloga

(Cell Renew in Bindtox)
 1,47 € na dan 
(ali kavica ali pol tortice)
261 € redna cena
147 € s popustom
(PRIHRANITE 124 €)

30-dnevna garancija na zadovoljstvo

Če s nutrienti ne boste zadovoljni, vam vrnemo denar. Zato nič ne tvegate in ne zapravljate ne časa in denarja za nekaj, kar vam ne bo prineslo rezultatov. 

Rok dostave 2-3 delavne dni po naročilu, dostavlja Pošta Slovenije.