akademija-barvan

Uvodna teoretična izhodišča

Da boste lahko uspešno začeli svojo pot transformacije, smo za vas pripravili pomembna teoretična izhodišča in gradiva. Ta uvodna gradiva vam bodo pomagala razumeti temeljne principe revitalizacije metabolizma in podpore zdravju mitohondrijev, kar je ključnega pomena za dosego vitalne dolgoživosti.

E-gradivo: Revitalizirajte metabolizem po 35. letu – To gradivo vam bo ponudilo vpogled v razumevanje delovanja človeškega telesa na področju energije, mitohondrijev, metabolizma in hormonov, povezanih z njim. To gradivo je obsežno; sami se odločite, kako globoko želite v to temo. Verjamemo, da so te informacije pomembne in dobrodošle za razumevanje ter vključevanje novih podpornih navad v življenje.

E-gradivo: Prehranski načrt za podporo zdravja mitohondrijev – V tem gradivu smo zbrali ključne smernice in načela, ki podpirajo delovanje mitohondrijev, energijskih centrov vaših celic, kar je ključno za ohranjanje energije, vitalnosti in splošnega zdravja. Z poglobitvijo v to temo bodo vaše odločitve glede prehrane lažje in bolj enostavne.

Ta gradiva vam bodo ponudila globok vpogled v temeljne principe, ki na takšen način še niso bili predstavljeni, in vam lahko odprejo nove poglede na delovanje našega organizma. Ko razumemo delovanje in celotno sliko, lažje naredimo spremembo. Vzemite si čas in jih natančno preberite, saj bodo postavila trdne teoretične temelje za vse, kar bomo skupaj dosegli v programu Metamorfoza Vitalnosti.

Naj bo to vaš prvi korak na poti do bolj zdravega, vitalnega in izpolnjenega življenja.

*OPOMBE:

Gradivi, ki sta trenutno dostopni, sta še v delovni verziji, ki ju bomo do začetka programa še nadgradili. Prosimo, da gradivi v tej fazi ne printate ali shranjujete na računalnik, ker bo nova končna verzija izšla 29. 5. 2024.