Cell Renew - Vibrant Longevity

Dobrodošli na naši novi spletni strani, čaka vas posebno darilo!

Cell Renew

Holistic Detoxification

Edinstvena formula 22 nutrientov, ki podpirajo metabolno razstrupljanje ter zaščitijo celice jeter in celotnega telesa.

Vsebuje optimalno kombinacijo 6v1, ki pomaga pri:

1 x Cell Renew
44,80 
30 dnevna zaloga!
2 x Cell Renew
71,70 
Z nakupom paketa prihranite 20 % + brezplačna dostava

Zakaj izbrati Cell Renew?

Razstrupljanje in regeneracija

Optimalna presnova in
izguba telesne teže

Pomaga proti
utrujenosti in izčrpanosti

Ščiti pred
celičnimi poškodbami

Zmanjšanje vnetnega
odziva v telesu

Razstrupljanje, regeracija
in zaščita celic

Optimalna presnova
in izguba telesne teže

Pomaga proti
utrujenosti, izčrpanosti

Zmanjšuje celične
učinke staranja

Zmanjšanje vnetnega
odziva v telesu

Kako Deluje Cell Renew?

Izbrana kombinacija 22-tih učinkovin lahko podpira:

Podpora razstrupljanju

Pomaga jetrom v vseh treh fazah razstrupljanja, kar je ključno za obvladovanje obremenitev s toksini iz okolja, stresa in drugih negativnih dejavnikov.

Podpora metabolizmu

Podpira metabolizem ter s tem zdravo telesno težo ter hkrati zmanjšuje utrujenost in izčrpanost.

Zaščita celic

Zaščita DNK proteinov, maščob in celičnih menbran pred oksidativno poškodbo in podporo imunskega sistema.

Toksini iz okolja, vsakodnevni stres, pomanjkanje spanja, sladkorji, rafinirani ogljikovi hidrati, alkohol in kajenje negativno vplivajo na naš organizem in ga sčasoma preobremenijo.

Posledica tega so preobremenjena jetra, vnetja, ter težave z upočasnjenim metabolizmom, kar se odraža kot pomanjkanje energije, občutek izčrpanosti, pridobivanje telesne teže, zlasti maščobe okoli trebuha, neobvladljiv apetit, pogosti glavoboli, srbeča in nečista koža ter težave s koncentracijo.

Kadar jetra zaradi preobremenjenosti ne delujejo optimalno, je poleg spremembe prehrane in življenjskega sloga zelo pomembna podpora izbranih nutrientov.

Zato smo za vas razvili vrhunsko formulo CellRenew, skrbno izbrani nutrienti pomagajo pri vseh treh fazah metabolnega razstrupljanja jeter: funkcionalizaciji (faza I), konjugaciji (faza II) in eliminaciji (faza III) ter tako pomaga organizmu ponovno vzpostaviti ravnovesje.

Celostna in usklajena podpora jetrom je zelo pomembna, saj če podpiramo samo eno fazo lahko še dodatno obremenimo organizem s toksičnimi metaboliti in ga še bolj zastrupljamo. Vsaka faza zahteva specifična hranila, kot so vitamini, minerali, antioksidanti, aminokisline in druge hranilne snovi.

Poleg podpore jetrom izbrani nutrienti v formulaciji podpirajo zdrav živčni sistem, metabolizem, zmanjšujejo vnetja, ščitijo pred celično oksidacijo, podpirajo imunski sistem ter zmanjšujejo utrujenost in izčrpanost.

Premium kvaliteta brez kompromisov

Izbrane sestavine + brez nepotrebnih aditivov in alergenov+ izdelano v Sloveniji (pod najstrožjimi GMP in ISO standardi) + neodvisno testiranje.

Podpora raziskav in holistične znanosti

Združujemo najnovejše znanstvene raziskave s preverjenimi praksami za vašo varnost in najboljše rezultate.

Najboljše razmerje cena - kakovost

Zagotavljamo vam najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na trgu. Vaše zdravje je vredno le najboljšega.

Sestavine

Formula Cell Renew, ki je sestavljena iz kar 22 učinkovitih sestavin, ki delujejo sinergistično:

4 NARAVNI IZVLEČKI

Izvleček brokolija, ekstrakt artičoke, ekstrakt zelenega čaja, pegasti badelj.

14 VITAMINOV IN MINERALOV

Kombinacija vitaminov in mineralov + alfa lipoična kislina.

4 AMINOKISLINE

Izbrane aminokisline: L-metionin,
L-taurin, cistein in N-acetil-cistein.

Cell Renew sestavlja skrbno izbrano kombinacijo naravnih nutrientov:

Izvleček brokolija, sulforafan, izotiocianat, ki ga najdemo v brokoliju in drugih križnicah, je med najmočnejšimi naravnimi induktorji encimov fazne II detoksikacije, saj nevtralizira strupe. Fitokemikalije, kot je sulforafan, so antioksidanti, ki izničujejo proste radikale. To so majhni delci, ki oslabijo in poškodujejo zdrave celice. V telesu se oblikujejo zaradi onesnaženosti, UV žarkov, dodatkov in konzervansov v hrani in zaradi naravnih procesov, kot je prebava. Nekatere raziskave so pokazale, da sulforafan blokira mutacije v DNK, ki vodijo v raka. Sulforafan zmanjšuje sposobnost množenja rakavih celic. To pomeni, da lahko upočasni rast tumorja ali zmanjša njegovo sposobnost širjenja na druge dele telesa. Raziskave so pokazale, da tudi zaščiti naš dedni material in mitohondrije, kar vpliva na podaljšano celično življenje in zdravje ter preprečuje neuro-degeneracijo.

Pegasti badelj (Silybum marianum), dobro raziskana rastlina pri zdravljenju bolezni jeter vsebuje mešanico več sorodnih polifenolnih spojin, imenovanih silimarin. Silimarin spodbuja razstrupljanje z več komplementarnimi mehanizmi. Antioksidativna zmogljivost silimarina lahko zmanjša oksidativni stres v jetrih, povezan je s presnovo toksinov, predvsem peroksidacijo lipidov, kar vpliva na ohranjanje ravni celičnega glutationa. Tako kot NAC (N-acetilcistein) lahko silimarin zaščiti pred toksičnostjo paracetamola (verjetno s podobnim mehanizmom ohranjanja ravni glutationa).

Alfa-lipoična kislina (ALA), znana tudi kot tioktinska kislina, je bila odkrita leta 1951 kot molekula, ki pomaga pri prenosu acilnih skupin in kot koencim v Krebsovem ciklu. V osemdesetih letih prejšnjega stoletja so znanstveniki ugotovili, da je alfa-lipoična kislina tudi močan antioksidant. ALA se od drugih maščobnih kislin razlikuje po tem, da je antioksidant topen v vodi in v maščobah in da je antioksidant tako v oksidirani kot v reducirani obliki. To je drugače kot na primer vitamin C, ki je v vodi topen antioksidant, in vitamin E, ki je v maščobi topen antioksidant. ALA povečuje tudi raven znotrajceličnega glutationa in CoQ10. Njegovi drugi mehanizmi delovanja vključujejo spodbujanje normalne glikozilacije beljakovin in zaviranje encima aldoze reduktaze, ki zavira pretvorbo glukoze v sorbitol.

N-acetil cistein, lahko zagotovi alternativni vir žvepla za proizvodnjo glutationa. Sam je lovilec prostih radikalov, učinkovit pri zmanjševanju oksidativnega stresa, zlasti zaradi toksičnosti težkih kovin. Ker lahko neposredno napolni zaloge glutationa, je NAC učinkovitejši od metionina pri preprečevanju poškodb jeter.

Ekstrakt artičoke, artičoka se že stoletja uporablja v ljudski medicini za zaščito jeter in spodbujanje pretoka žolča in je najbolje raziskano zeliščno holeretično sredstvo. Artičoka vsebuje več antioksidantov, ki lahko ščitijo pred oksidativnimi poškodbami jeter, in kafeoilkinske kisline, za katere je dokazano, da spodbujajo pretok žolča na živalskih modelih. 

Tanini iz zelenega čaja lahko povečajo aktivnost CYP in vivo, zvišajo pa tudi aktivnost faze II (GST in UGT). Zeleni čaj zagotavlja trojni učinek, saj spodbuja kurjenje maščob, deluje antioksidativno ter podpira srčno-žilni sistem z izboljšanjem prekrvavitve in prenosa hranil ter odstranjevanjem odpadnih snovi. Katehini kot je EGCG iz zelenega čaja nevtralizirajo reaktivne kisikove in dušikove spojine, delujejo proti vnetju, raku, virusih in bakterijah ter proti staranju.

B- vitamini, povečujejo proizvodnjo energije in spodbujajo zdrav metabolizem, spodbujajo zdravje možganov, celic in organov. Vplivajo na normalno delovanje živčnega sistema, zdravo celično delitev, podpora imunskemu sitemu, zmanjšanje utrujenosti in izčrpanosti, regulacija hormonske aktivnosti, zaščita pred oksidativnim stresom …

Izbrane aminokisline, L-metionin je esencialna aminokislina. To pomeni, da je telo ne more proizvesti samo in jo je treba pridobiti s hrano ali prehranskimi dopolnili. L-metionin podpira nastajanje glutationa, odstranjevalca celičnih radikalov, in tako spodbuja naravni proces razstrupljanja. V telesu se L-metionin lahko pretvori tudi v SAM (S-adenozilmetionin), spojino, ki podpira zdrave sklepe. Poleg tega človeško telo potrebuje aminokisline, ki vsebujejo žveplo in jih zaužije s hrano, kot je L-metionin, za sintezo beljakovin in kot biološko aktivno žveplo. Taurin je pogojno esencialna aminokislina, ki se ne uporablja za sintezo beljakovin, temveč je večinoma prosto prisotna v večini tkiv, predvsem v živčnem sistemu. V tkivih deluje tako, da stabilizira celične membrane in pomaga pri prenosu kalija, natrija, kalcija in magnezija v celice in iz njih. Taurin pomaga pri ustvarjanju in uravnavanju živčnih impulzov ter pomaga vzdrževati normalno ravnovesje tekočin. Telo ga uporablja tudi v vidnih poteh ter v možganih in živčnem sistemu, kjer skupaj z glicinom in GABA deluje kot nevrotransmiter. Cistein je neesencialna žveplova aminokislina, ki ima pomembno vlogo pri presnovi metionina, taurina in glutationa. Je tudi pomembna sestavina las, nohtov in keratina v koži. Cistein stabilizira strukturo beljakovin in pomaga pri tvorbi kolagena, ki je bistvenega pomena za zdravje kože, las in nohtov.

Drugi vitamini in minerali, pomanjkanje vitaminov: A, B2, B3, B6, B12, C in E je povezano z zmanjšano aktivnostjo faze I in lahko upočasni presnovo nekaterih zdravil. Vitamini B so še posebej pomembni kot kofaktorji v reakcijah faze II. Dokazano je, da pomanjkanje bakra, cinka, molibdena, magnezija in selena zmanjša encimsko aktivnost faze I. Vsaka od sestavin je skrbno izbrana in dodana v formulacijo z namenom, da bi v sinergiji zagotovila kar najboljši učinek.

Anand P, Kunnumakkara AB, Sundaram C, et al. Cancer is a preventable disease that requires major lifestyle changes. Pharm Res. 2008 Sep;25(9):2097-116.

Wu S, Powers S, Zhu W, et al. Substantial contribution of extrinsic risk factors to cancer development. Nature. 2016 Jan 7;529(7584):43-7.

Dinkova-Kostova AT, Fahey JW, Kostov RV, et al. KEAP1 and Done? Targeting the NRF2 Pathway with Sulforaphane. Trends Food Sci Technol. 2017 Nov;69(Pt B):257-69.

Verhoeven DT, Goldbohm RA, van Poppel G, et al. Epidemiological studies on brassica vegetables and cancer risk. Cancer Epidemiol Biomarkers Prev. 1996 Sep;5(9):733-48.

Higdon JV, Delage B, Williams DE, et al. Cruciferous vegetables and human cancer risk: epidemiologic evidence and mechanistic basis. Pharmacol Res. 2007 Mar;55(3):224-36.

Annabi B, Rojas-Sutterlin S, Laroche M, et al. The diet-derived sulforaphane inhibits matrix metalloproteinase-9-activated human brain microvascular endothelial cell migration and tubulogenesis. Mol Nutr Food Res. 2008 Jun;52(6):692-700.

Hunakova L, Sedlakova O, Cholujova D, et al. Modulation of markers associated with aggressive phenotype in MDA-MB-231 breast carcinoma cells by sulforaphane. Neoplasma. 2009;56(6):548-56.

Abenavoli L, Capasso R, Milic N, Capasso F. Milk thistle in liver diseases: past, present, future. Phytother Res 2010; 24 (10): 1423-32

Bosisio E, Benelli C, Pirola O, et al. Effect of the flavanolignans of Silybum marianum L. on lipid peroxidation in rat liver microsomes and freshly isolated hepatocytes. Pharmacol Res 1992;25:147-154.

Campos R, Garido A, Guerra R, et al. Silybin dihemisuccinate protects against glutathione depletion and lipid peroxidation induced by acetaminophen on rat liver. Planta Med 1989;55:417-419.

Hau DK, Wong RS, Cheng GY et al. Novel use of silymarin as delayed therapy for acetaminophen-induced acute hepatic injury. Forsch Komplementmed 2010; 17 (4): 209-13

Speroni E, Cervellati R, Govoni P, Guizzardi S, Renzulli C, Guerra MC. Efficacy of different Cynara scolymus preparations on liver complaints. J Ethnopharmacol 2003; 86 (2-3): 203-11

Benedek B, Geisz N, Jäger W, Thalhammer T, Kopp B. Choleretic effects of yarrow (Achillea millefolium s.l.) in the isolated perfused rat liver. Phytomedicine 2006; 13 (9-10): 702-6

Benedek B and Kopp B. Achillea millefolium L. s.l. revisited: recent findings confirm the traditional use. Wien Med Wochenschr 2007; 157 (13-14): 312-4

Krizman M, Baricevic D, Prosek M Determination of phenolic compounds in fennel by HPLC and HPLC-MS using a monolithic reversed-phase column. J Pharm Biomed Anal 2007; 43 (2): 481-5

Schütz K, Carle R, Schieber A Taraxacum–a review on its phytochemical and pharmacological profile. J Ethnopharmacol 2006; 107 (3): 313-23

Yedjou CG, Tchounwou CK, Haile S, Edwards F, Tchounwou PBl. N-acetyl-cysteine protects against DNA damage associated with lead toxicity in HepG2 cells. Ethn Dis 2010;20 (1 Suppl 1) : S1-101-3

Alsalim W and Fadel M. Towards evidence based emergency medicine: best BETs from the Manchester Royal Infirmary. Oral methionine compared with intravenous n-acetyl cysteine for paracetamol overdose. Emerg Med J 2003;20 (4): 366-7

Način uporabe

1 x kapsula
2 x na dan

Priporočeni dnevni odmerek: dve kapsuli na dan, priporočeno, eno pri zajtrku in eno pri večerji zaužijte z nekaj vode.

Pomembna obvestila!

Priporočene dnevne količine oz. odmerka, se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Prehranska dopolnila ne morejo nadomestiti zdravil na recept. Če imate kakršnekoli zdravstvene težave, se pred jemanjem prehranskih dopolnil posvetujte s svojim zdravnikom.

Shranjevati nedosegljivo otrokom. Ni primerno za nosečnice in doječe matere.

Shranjevati pri temperaturi do 25 °C, zaščiteno pred vlago in svetlobo.

Nasveti strokovnjakinje o uporabi Cell Renew-a

Dr. Tina Prodnik, DNM, MS, PhD

Molekularna biologinja, zdravnica naravne in integrativne medicine, ki deluje med Švico, ZDA in Slovenijo.

Customer Reviews

Based on 4 reviews
100%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
B
Barbara Skvarč

Prehranski dopolnili BINDTOX in CELL RENEW sta bili del 21 dnevnega LIFE UP programa, ki sem se ga udeležila v maju 2023, da bi razstrupila svoje telo in začela uživati mojemu telesu bolj podporno hrano.
BINDTOX mi je pomagal pri uravnavanju črevesne flore in odstranjevanju toksinov iz telesa, ki sem jih občutila kot "pesek v očeh". Z uživanjem CELL RENEW pa nisem občutila hrepenenja po "prepovedanih" živilih, kot so sladkor, mlečni izdelki in gluten. Ob jemanju obeh prehranskih dopolnil se mi je izboljšal fokus in mentalna jasnost ter povišal nivo energije.

Obe dopolnili sem uporabila tudi pri potovanjih v tujino, saj sem imela običajno na začetku potovanja težave z zaprtjem. Tokrat je bila črevesna flora v ravnovesju in nisem občutila nikakršnih težav. Obe slovenski visokokakovostni prehranski dopolnili, izdelani po visokih farmacevtskih standardih GMP, priporočam ljudem, ki želijo živeti dolgo in izpolnjeno življenje.

S
Sara

Zelo previdna sem pri jemanju prehranskih dopolnil, saj mi avtoimunska bolezen ne dopušča veliko eksperimentiranja. Že nekaj let sem na trgu iskala izdelke, ki bi mi omogočali varen način razstrupljanje telesa. Pred nekaj meseci je na trg prišel izdelek CELL RENEW, ki vsebuje kar 22 skrbno izbranimi sestavinami v pravem razmerju in omogoča prav to. Varno razstrupljanje. CELL RENEW redno jemljem že več kot dva meseca in moje počutje je odlično.

D
Dragica Čarna

Večino svojega življenja sem preživela brez prehranskih dodatkov, a prišlo je obdobje, v katerem je moje telo začelo izstavljati račun za vse pomanjkljivosti in manjšo vitalnost. In prav takrat sem spoznala dr. Tino Prodnik in njeno skupino Vibrant Longevity ter dobesedno videla in spremljala nastajanje Cell Renewa in Bintoxa s tolikimi sestavinami, da sem opustila večino drugih dodatkov, saj sem z njima dobila najpomembnejše za organizem in podporo imunskemu sistemu, ledvicam , jetrom, desintoksikaciji, obnavljanju celic in tolikim drugim učinkom, da se mnogo boljše počutim in ne predstavljam si več dneva, ki ga ne bi pričela s Cell renew in končala z Bintoxom, ki rastruplja organizem in ga čisti ! Toplo priporočam oba izdelka !

P
Petra

Poletje sem izkoristila za razstrupljanje in regeneracijo z učinkovito kombinacijo Cell Renew-a in Bindtox-a.

100 % garancija za vse naše izdelke in programe.
Vaša investicija je vedno 100 % zavarovana!

Priporočamo tudi

Cell Renew
44,80