🎁 Akcija za predprijave: METAMORFOZA VITALNOSTI >>

0
0

Zakaj je tako težko hujšati in še težje shujšati?

image1 (1)

Gotovo ste že poskušali izgubiti težo. Seveda! Ja, kdo pa še nikoli ni poizkusil shujšati?!

“Hujšali” ste se teden, dva, tri. In ugotovili, da so skoraj vsi napori zaman.

Preizkusili ste namreč različne diete. Vadili pilates, jogo in še fines obenem. Jedli celo te in one neokusne prehranske dodatke, a – nič. Preprosto nič!

Tehtnica enostavno ni pokazala manj.

Več razlogov je, zakaj se včasih zgodi, da se zdi nemogoče shujšati …

Eden od njih je povezan z razstrupljanjem telesa.

Toksini in težave, ki jih povzročajo

Zastoji pri izgubi telesne teže so zelo pogosta težava, da ne govorimo o tem, kako te to lahko sfrustrira … Ko sodelujem z nekom, ki ima težave z izgubo teže, kljub temu, da dela vse pravilno, najprej preverim določene stvari, da potem skupaj ugotovimo, zakaj izguba teže ne teče, kot bi lahko.

In danes se bomo dotaknili štirih najpogostejših razlogov za težave pri hujšanju.

Okoljski toksini

Mnogi zdravniki zavračajo celotno idejo o razstrupljanju. Toda, če bi jih vprašali, kaj se zgodi, ko odpovejo vaše ledvice ali jetra ali ste teden za tednom zaprti, bi hitro ugotovili, kako pomemben je dejansko proces razstrupljanja.

Razstrupljanje je naravni proces, ki se v telesu odvija ves čas. Je pa mogoče, da se je naše razstrupljanje ustavilo ali je upočasnjeno iz različnih razlogov. V sodobnem svetu smo namreč izpostavljeni ogromnemu bremenu toksinov iz okolja in prehrane.

Za te toksine, med katerimi so plastika, pesticidi, ftalati, bisfenol A, zaviralci ognja in kovine, kot so živo srebro, svinec, arzen ali katerakoli od 80.000 kemikalij, uvedenih v naš svet od industrijske revolucije naprej, so dokazali, da vplivajo na presnovo in povzročajo pridobivanje telesne teže.

Tudi, če ni dodatnih kalorij! In te okoljske toksine imenujemo obesogeni.

Obstaja veliko mehanizmov, s katerimi toksini spodbujajo pridobivanje teže. Vplivajo namreč na presnovo, hormone in delovanje možganov.

Zmanjšanje izpostavljenosti okoljskim toksinom je seveda povsem mogoče. In prav vi lahko veliko storite, da zmanjšate izpostavljenost toksinom in pomagate telesu izločiti tiste, ki jih že vsebuje.

Tako moramo, preden razpravljamo o tem, kako razstrupljanje vpliva na hujšanje, razumeti vlogo toksinov. Toksini so kemikalije ali snovi, ki lahko škodijo našemu telesu. Te snovi lahko vstopijo v naše telo iz okolja, hrane, pijače ali celo iz naših lastnih presnovnih procesov. Ko se toksini kopičijo v našem telesu, lahko povzročijo številne težave.

Vloga razstrupljanja pri hujšanju

Med njimi so:

 1. Prebavne težave: napihnjenost, plini in pogoste prebavne motnje lahko kažejo na kopičenje toksinov v telesu.
 2. Težave s telesno težo: prekomerna telesna teža ali težave pri pridobivanju telesne teže so lahko povezane s kopičenjem toksinov.
 3. Težave s spanjem in koncentracijo: motnje spanja, težko prebujanje, pomanjkanje energije, težave s koncentracijo in budnostjo so pogosti simptomi preobremenjenosti s toksini.
 4. Pogosti napadi lakote: pogosti in neobvladljivi napadi lakote, zlasti zvečer, so lahko znak telesa, da potrebuje razstrupljanje.
 5. Težave s kožo in očmi: temni kolobarji pod očmi, motna in bleda koža ter rumenkast jezik so pogosti znaki, ki kažejo na potrebo po razstrupljanju.
 6. Motnje razpoloženja: razdražljivost, nihanje razpoloženja, jeza, depresija in obup so lahko posledica kopičenja toksinov v telesu.

Kako pa je razstrupljanje povezano s hujšanjem? Ključno je razumeti, da telo za kurjenje maščob potrebuje energijo in učinkovit metabolizem. Ko se toksini kopičijo v telesu, lahko namreč upočasnijo metabolizem in preprečijo, da bi telo učinkovito izkoristilo shranjene maščobe za energijo.

Razstrupljanje pomaga te toksine odstraniti iz telesa, kar lahko pospeši metabolizem. Poleg tega lahko razstrupljanje izboljša prebavo, kar pripomore k boljši absorpciji hranil in zmanjšanju napihnjenosti ter prebavnih težav.

Kako se lotiti razstrupljanja za hujšanje

Če želite koristi razstrupljanja izkoristiti za hujšanje, se lahko odločite za program razstrupljanja, ki ga vodi strokovnjak za prehrano ali zdravnik. Tak program vključuje pravilno prehrano, ki podpira proces razstrupljanja ter spremljanje in svetovanje med postopkom.

Pomembno je razumeti tudi, da razstrupljanje ni enkraten dogodek. To je proces, ki ga je treba vzdrževati, da se prepreči ponovno kopičenje toksinov v telesu. Zato je pomembno, da spremenite svoje prehranjevalne navade in življenjski slog ter podprete trajno zdrav način življenja.

Sprejmite pomoč Cell Renewa

Hujšanje je pogosto kar velik zalogaj; kot smo videli, pa lahko razstrupljanje igra ključno vlogo pri doseganju želenih rezultatov.

Z odstranjevanjem toksinov iz telesa in optimizacijo delovanja jeter lahko izboljšate učinkovitost svojega procesa hujšanja.

Pri tej nalogi pa vam bo v res veliko pomoč izdelek Cell Renew, saj predstavlja edinstveno kombinacijo 22. učinkovitih hranil, ki podpirajo vse tri faze metabolnega razstrupljanja in aktivirajo delovanje jeter.

Cell Renew je izjemno učinkovita kombinacija, ki dosega:

 • razstrupljanje, obnavljanje in zaščito jetrnih celic;
 • spodbujanje optimalne presnove in dosego ciljane izgube teže;
 • zmanjševanje vnetnih reakcij v telesu;
 • zaščito celic pred oksidativnimi poškodbami in upočasnjevanje procesa staranja celic;
 • podporo normalnemu delovanju živčnega sistema in izboljšanje kognitivnih funkcij ter
 • dvig ravni energije in povečanje splošne vitalnosti.
 

Želite svoje sanjsko telo doseči hitreje in učinkoviteje? Potem ne izpustite izdelka Cell Renew iz rok!

Na vaši poti do zdravega in vitkega telesa je nepogrešljiv pomočnik za dosego vaših ciljev.

Z njegovo pomočjo boste poskrbeli za ključno podporo, ki bo pospešila vaš proces hujšanja in izboljšala vaše splošno zdravje.

Izkoristite to priložnost in naredite korak k svojemu sanjskemu telesu še danes!

Za več informacij o izdelku: KLIKNITE TU!