Nova optimizirana formula AminoElite+ prihaja kmalu >>

0
0

21 DNI DO VEČ VITALNOSTI IN DOBREGA POČUTJA

Znanstveno podprt program, ki vam pomaga pri obnovi telesa, uma in energije, da lahko zaživite bolj vibrantno življenje.

Kako naprej ...

Zaključek programa LifeUP ne predstavlja konec vaše in naše poti do zdravja in vitalnosti, ampak je to šele začetek k pravim dolgoročnim koristim.
Vemo, da je pri razstrupljanju in regeneraciji telesa potrebna dolgoročna podpora. Toksini, ki so se leta nabirali v telesu, se počasi sproščajo v krvni obtok, prav tako mi sami in naša mikroflora izločamo metabolite, ki jih je potrebno preko poti razstrupljanja in izločanja odstraniti iz telesa.
Pri tem vas lahko dodatno podprejo tudi kakovostni prehranski dodatki, še posebej po končanem programu razstrupljanja.
Verjetno ste že slišali, da za oblikovanje nove navade potrebujemo 21 dni. Za popolno preobrazbo življenjskega sloga pa vsega 90 dni. To velja tudi za vaše zdravje.
6
Ekipa Vibrant Longevity vam stoji ob strani na tej poti. Skupaj z dr. Tino Prodnik smo naše nutriente skrbno izbrali in oblikovali tako, da podpirajo vse spodaj naštete izzive in vse tri faze metabolnega razstrupljanja ter izboljšajo delovanje jeter. Nudijo vam optimalno kombinacijo za:
  1. Podporo optimalnemu zdravju: Zaščita celic pred oksidativnimi poškodbami in zmanjšanje učinkov celičnega staranja. Prehranski dodatki zagotavljajo esencialna hranila, ki jih je težko dobiti v zadostnih koncentracijah in kombinaciji samo iz prehrane. Po razstrupljevalnem programu je to še posebej pomembno, saj telo potrebuje dodatno podporo za ponovno vzpostavitev optimalnega ravnovesja.
  2. Krepitev imunskega sistema: Prehranski dodatki, bogati z esencialnimi vitamini in minerali, lahko pripomorejo h krepitvi vaše imunosti in pomagajo pri zmanjšanju vnetnega odziva v telesu.
  1. Podporo pri izgubi telesne teže: Prehranski dodatki lahko prispevajo k vzdrževanju zdrave prebave in telesne teže, kar je ključnega pomena za celostno zdravje in zmanjša tveganje za nastanek kroničnih bolezni.
  2. Podporo jetrom in zaščito celic v jetrih: Prehranski dodatki so zasnovani tako, da ne le pomagajo pri odstranjevanju strupov iz vašega telesa, ampak pomagajo tudi pri obnovi in zaščiti celic v vaših jetrih, kar predstavlja osnovo za celostno zdravje.
 
Untitled design (1)

 

Za vas, kot prve udeležence programa LifeUP, smo pripravili posebno ponudbo naše z zalogo omejene količine nutrientov, da boste lahko svoje telo še najprej optimalno podprli. 
Spodnja ponudba velja le do 20. 6. 2022, le za udeležence programa LifeUP.

 BINDTOX

2 x 60 kapsul (po potrebi)

 
 
Untitled design

 54 € 

 0,9 € na dan
 

68 €

54 € SKUPAJ

(PRIHRANEK 14 €)

CELL RENEW

2 x 60 kapsul (2-mesečna zaloga)

37 € na mesec

  1,18 € na dan 
(ali pol kavice ali pol kepice sladoleda)

108 €

74 € SKUPAJ

(PRIHRANITE 34 €)

CELL RENEW

3 x 60 kapsul (3-mesečna zaloga)

33 € na mesec

  1,06 € na dan 
(ali pol kavice ali pol kepice sladoleda)

162 €

99 € SKUPAJ

(PRIHRANITE 63 €)

30-dnevna garancija na zadovoljstvo

Če s nutrienti ne boste zadovoljni, vam vrnemo denar. Zato nič ne tvegate in ne zapravljate ne časa in denarja za nekaj, kar vam ne bo prineslo rezultatov. 

Rok dostave 2-3 delavne dni po naročilu, dostavlja Pošta Slovenije.