Integrativne rešitve za
zdravje in vitalnost

Znanje - opolnomočenje - preobrazba

Videni na:

Kaj je Vibrant Longevity ACADEMY?

V našem strokovnem izobraževalnem centru, smo osredotočeni na celostni pristop k zdravju in vitalnosti.

Naši tečaji, ki združujejo najnovejša znanstvena dognanja iz integrativne, funkcionalne in kvantne medicine, ter temeljijo na praktično preizkušenih tehnikah. Naš cilj je presegati tradicionalne pristope k zdravju in wellnessu, ob tem pa zagotavljati edinstveno in učinkovito preobrazbeno izkušnjo.

Zavezanost naše akademije je nuditi udeležencem izjemno izkušnjo, ki temelji na preverjenih vsebinah in praktičnih rešitvah. Naše metode so enostavne in jih lahko takoj uporabite v svojem življenju.

LET IZKUŠENJ
0 +
UDELEŽENCEV
0 +
ZADOVOLJSTVO
0 %

Izberite podporo e-izobraževanja:

Zakaj Vibrant Longevity ACADEMY?

Izkušnje in strokovnost

Naši tečaji so vodeni s strani priznanih strokovnjakov z ustrezno izobrazbo in bogatimi praktičnimi izkušnjami.

Celovit in integrativen pristop

Pokrivamo celoten spekter zdravja in vitalnosti, od prehrane, nutricevtikov in gibanja, do mentalnega zdravja.

Odlična vrednost za vaš vložek

Zagotavljamo kakovostne vsebine in praktične nasvete, ki so dostopni širokemu krogu ljudi, z ustreznim ravnovesjem med ceno in ponujeno vrednostjo.

Prilagodljivost in dostopnost

Omogočamo vam učenje v lastnem tempu, korak za korakom in 24/7 dostopnost v pregledni spletni učilnici.

Stalna nadgradnja vsebin

Naši tečaji se redno posodabljajo z novimi raziskavami in dognanji, kar zagotavlja, da so vaše informacije vedno sveže in relevantne.

Preverjene metode in znanstvena podlaga

Naši programi temeljijo na preverjenih praksah in so usklajeni z najnovejšimi raziskavami s področja zdravja in dobrega počutja.

Profesionalna ACADEMY.
Odlični rezultati.

Spletni tečaj je bil izjemno dobro voden in organiziran z jasno strukturo, ki mi je omogočila, da zlahka sledim. Posebej sem bila navdušena nad LifeUP programom, ki je ponudil prave temelje na področju prehrana in še shujšala sem 9kg.
Maja B.
★ ★ ★ ★ ★
Dobila sem 100x več od pričakovanega. Stvari res delujejo tudi v praksi. Koža se mi je spet regenerirala, nimam več nihanj razpoloženja in imam neprimerno več energije. Hvala Tini in ekipi, da dajete prava znanja na pravi način ...
Anita M.
★ ★ ★ ★ ★
Krasen tečaj, bogat z ogromno novimi informacijami, katere so podajali prekrasni ljudje, uživala sem v vsakem trenutku. Po treh tednih se počutim polna energije in veliko lažja.
Tatjana G.
★ ★ ★ ★ ★
Odločitev za udeležbo na tečaju je bila ena izmed najboljših odločitev, ki sem jih kdajkoli naredila. Počutim se full lažja. Ne samo to. Tudi zgubila sem preko 10kg. Hvala iz srca.
Tina D.
★ ★ ★ ★ ★
Hvala vam za to izjemno izkušnjo. Bila sem malo skeptična in sem naredila teste pred ... in noro v samo 21 dneh gromozamska razlika ... kar je najbolje, nisem vmes stradala in bila lačna. Nimam več migren, koža se mi je izboljšala in imam več energije ... Tina HVALA.
Marjana B.
★ ★ ★ ★ ★
Program ponuja nov pogled na prehrano, ki presega običajne diete in omejitve. Navdušen sem nad pristopom, ki ne zanemarja nobenega vidika dobrega počutja in se osredotoča na celostno obravnavo, to tisto, kar moderna medicina nujno potrebuje.
Nataša Z.
★ ★ ★ ★ ★

V treh korakih do več zdravja, vitalnosti in energije!

01

Prijavite se hitro in enostavno

V nekaj minutah se pridružite e-platformi in takoj začnite odkrivati učinkovite tehnike.

02

Neomejen dostop 24/7 za vedno

Uživajte v trajnem dostopu do vseh e-materialov – učite se lahko kadarkoli in kjerkoli.

03

Znanje lahko hitro in enostavno uporabite

Pridobite praktične nasvete, ki jih lahko takoj in brez težav integrirate v svoj vsakdan za boljše zdravje ter večjo vitalnost.

Pogosta vprašanja o ACADEMY

Naši tečaji so zasnovani z mislijo za vas. Strukturirani so tako, da omogočajo fleksibilno učenje s 24/7 dostopom do vsebin. Uporabljamo raznolike metode, vključno z video predavanji, PDF gradivi, interaktivnimi nalogami, Q&A seje s predavatelji, da zagotovimo celovito izobraževalno izkušnjo.

Za sodelovanje v naših tečajih ni potrebno posebno predznanje. Naši programi so zasnovani tako, da so primerni tako za začetnike kot za tiste z več izkušnjami, saj si vsak lahko vzame potreben čas za vključitev znanj v svoje življenje. 

Ko se prijavite na tečaj, dobite doživljenjski dostop do vseh tečajev. To vam omogoča, da gradivo pregledujete in se učite po lastnem tempu, brez kakršnih koli omejitev. Pri izzivih, ki jih ponavljamo vsako leto in so vodeni v živo je dostop časovno omejen, z namenom motivacije zaključevanja in sodelovanja za vaš še večji uspeh.

Da, ponujamo 100% garancijo zadovoljstva. Če ugotovite, da tečaj ne izpolnjuje vaših pričakovanj, lahko v določenem časovnem obdobju zahtevate vračilo denarja. Želimo si, da se pri nas učite brez tveganja.

Če v življenju nimate časa zase in za svoje zdravje, imamo eno vprašanje za vas: “Ali imate čas biti bolni?” Hitrost učenja lahko prilagodite svojemu urniku, kar vam omogoča fleksibilnost pri dokončanju tečaja. Tečaji vam bodo za vedno na voljo, tako se lahko kadarkoli vrnite k vsebinam za osvežitev ali nadgradnjo znanja. 

Naši tečaji so osredotočeni na zagotavljanje znanja in veščin, ki jih lahko takoj implementirate v vaše vsakdanje življenje. 

Medtem ko je na internetu na voljo obilo brezplačnih informacij, je ključna razlika pri naših tečajih kakovost, strukturiranost in verodostojnost ponujenega znanja. Naši tečaji so zasnovani tako, da ponujajo celovit in sistematičen pristop k učenju, ki ga vodijo priznani strokovnjaki. Poleg tega naša platforma zagotavlja praktična orodja, tehnično podporo in skupnost za izmenjavo izkušenj, kar je nekaj, kar preprost internetni iskalnik ne more ponuditi. Dobite lahko tudi certifikat ob zaključku, ki potrjuje vaše novo pridobljeno znanje.

Potrebujete več informacij?

+386 31 588 792 ali info@vibrantlongevity.com
Vibrant Longevity d.o.o., PE: Mestni trg 8, 1000 Ljubljana

Splošni pogojiPolitika zasebnosti I Piškotki
© 2023 Vibrant Longevity I Vse pravice pridržane.